Restaurangbiträde till diskavdelningen
Radisson Blu Scandinavia Hotel / Restaurangbiträdesjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla restaurangbiträdesjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg Publiceringsdatum2011-07-25Beskrivning av verksamhetenRadisson SAS Scandinavia Hotel består utav 349 rum och med restaurangverksamhet som består av; frukost, a la carte, festvåning samt bar och room-service. Med inriktning på internationellt kök.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Tillhandahålla, rena och hela köksutensilier I tid, samt att hålla köksregionerna rent och prydligt.
• Diskar och städar för att leverera rent porslin, glas, silver och samtliga köksutensilier.
• Städar köksregioner enligt upplagt schema
• Sorterar och kör sopor till soprum, håller rent o prydligt I soprummet.
• Assisterar kökspersonal med städning, sophantering, diskning
• Följer lagar och förordningar gällande hygien och ett säkert arbetssätt.
• Avdelningar som berörs är: Atrium Bar, Frukost, Lunch & Middag, Bankett, Room Service, Personalmatsalen
VAD VI KRÄVER AV DIG:
• Den vi söker skall ha 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet helst från liknande position inom Hotell- och Restaurangbranschen
• Vara kreativ, stresstålig och kvalitetsmedveten och noggrann
• Ha mycket god samarbetsförmåga
• Är flexibel, målmetveten.
• Tar egna initiativ för förbättringar.
• En positiv service-attityd gentemot gäster och medarbetare, "Yes I Can" attityd.
VI ERBJUDER:
• Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
• Anställningen extra anställning, oregelbunden arbetstid.
Tillträde efter överenskommelse
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Executive Chef, Philippe Louarn via e-mail Philippe.Louarn@Radissonblu.com eller tel 031-7585054
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid/Deltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-08-07
Skriftlig ansökan skickas senast den 7 augusti 2011 till: Executive Chef Philippe Louarn
Radisson SAS Scandinavia Hotel, Box 288, 401 24 Göteborg
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
KontaktKökschef Philippe Louarn, 031-7585054, Philippe.Louarn@RadissonSAS.com
FöretagRadisson Blu Scandinavia Hotel
AdressRadisson Blu Scandinavia Hotel
P O Box 288
40124 GÖTEBORG
KontorsadressS Hamngatan 59
KontaktuppgifterTelefonnummer till arbetsgivaren saknas i denna annons.
Jobbnummer 990122
Observera att sista ansökningsdag har passerat.