Nytänkande Souschef
Glada Ankan Restaurang & Catering AB / Kockjobb / Stockholm
2014-03-31
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Nytänkande Souschef" (publicerad 2014-12-18) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Glada Ankan Restaurang & Catering AB i Stockholm Glada Ankan Restaurang & Catering AB driver restaurangerna Teaterbaren samt det anslutande caféet Ekoteket i Kulturhuset Stadsteatern. Glada Ankan ingår i en familjeägd restaurangkoncern som ägs av systrarna Maria Stridh och Kerstin Johansson. Koncernen driver även restaurang- och bankettverksamhet på kreativa och internationella mötesplatser som Stockholmsmässan, MalmöMässan, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.
Nytänkande Souschef som vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling
Restaurangen har cirka 400 sittplatser och serverar lunch och middag, café och barservering samt pausservering i samband med förställningar och andra arrangemang på Stockholms Stadsteater och Kulturhuset. Vi har även festvånings- och beställningsverksamhet. Teaterbaren ligger i Kulturhuset och har öppet alla dagar i veckan.
Teaterbaren söker nu en souschef som vill vara delaktig i utveckling och nytänkande hos oss. Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 6 års yrkeserfarenhet som Kock i ansvarstagande position. Du talar, förstår och skriver svenska obehindrat.
Som Souschef hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att säkerställa kvalitetsnivå samt din förmåga att laga god mat i högt tempo. Viktigt är även förmågan att leda och motivera andra.
Produktionen är varierande med inriktning på modern husmanskost med en ekologisk medvetenhet. Tillsammans med köksmästaren och övriga kockar/kallskänkor kommer du att ansvara för tillagning och utveckling av maten till alla våra avdelningar.
De egenskaper vi efterfrågar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständig och att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Viktigt är även att du har förmågan att leda och motivera andra.
Arbetstiderna är schemalagda och du kommer att arbeta vardagar och helger, större delen av arbetet är förlagt till dagtid.
Vi erbjuder en inspirerande och händelserik arbetsplats mitt i Stockholms city med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö.
Varmt välkomna att skicka din ansökan till
Mats.tjarnstig@gladaankan.seRekryteringen kommer att ske löpande så vänta inte med att söka tjänsten om det här låter som ett jobb för dig.
Publiceringsdatum2014-03-31Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-04-30
Ange följande referens när du ansöker: Nytänkande Souschef
Ansökan kan skickas till e-postadress:
mats.tjarnstig@gladaankan.seKontaktLotta Eckerud, HR chef 08-727 7200 (Arbete)
lotta.eckerud@massrestauranger.seFöretagGlada Ankan Restaurang & Catering AB
AdressGlada Ankan Restaurang & Catering AB
Box 16045
10321 STOCKHOLM
KontorsadressKulturhuset 3
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-220808
Jobbnummer 1825457
Observera att sista ansökningsdag har passerat.