Mister French

Mr French / Optikerjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla optikerjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Mr French i Stockholm

Vi på Mr French i Stockholm söker efter fler matintresserade kollegor för fast anställning på året runt basis.
Vi söker följande tjänster: 2 kallskänkor och 2 Kockar med minst 3 års yrkesvana, du bör alltså ha 3 år i yrkesskola eller ha jobbat i 3 år.
Det viktigaste för oss är att du brinner för ditt yrke, älskar att laga mat, är en teamplayer och gillar högt tempo.

Du bör ha minst 3 årsyrkesvana, dvs 3 årig yrkesskola eller ha jobbat i 3 år. Det viktiga för oss är ditt brinnande matintresse, servicemindness, vara en teamplayer och gilla högt tempo.
Du kommer få jobba på en stor restaurang med högt tempo, där vi sätter värde i att bygga ett team och jobba tillsammans. Vi kommer erbjuda dig en individuell lönesättning, en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö, en massa dedikerade och yrkeskunniga kollegor samt ett väl fungerande schema där vi har en stark tro på att inte köra slut på vår personal

Mister French är vad vi kallar för ett storstads Brasserie, beläget mitt på Skeppsbron i centrala Stockholm, vår grund i matlagningen är klassisk fransk med inspiration från länder med en fransk anknytning såsom Marocko, Tunisien, Vietnam, Laos, Cambodia etc.
Vi har även en skaldjursdisk som är överfylld med härliga skaldjur.
På Mister French så gör vi allt i huset vilket skapar en yrkesstolthet och allmän stolthet i köket över att vara kock.

Publiceringsdatum
2018-03-20

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-05-31
Ange följande referens när du ansöker: Kock eller Kallskänka

Företag
Mr French

Adress
Mr French
Skeppsbron 16
11131 STOCKHOLM

Kontorsadress
Skeppsbrokajen Tullhus 2

Jobbnummer
4033237

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Mr French

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Mr French: