Kökschef
B3 Personal AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos B3 Personal AB i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Ingress Erssons
Om Erssons Erssons är inte bara en restaurang, delibutik och saluhall. Erssons är en blandning av allt detta. Idag finns vi i Fruängen (Delibistro) och i Sickla (Saluhall) Vi har även verksamheter på Vasagatan och i Ålsten. Hos Erssons arbetar ca 75 anställda idag med en och samma önskan och drivkraft, att ge gäster och kunder en upplevelse att minnas. Vårt fokus ligger på glädje, service och ett personligt bemötande och vi bidrar med kunskap, intresse och åsikter. Matts Ersson startade en fiskbutik i Fruängen på mitten av 70-talet. 2005 tog sönerna Jens och Peter över och har sedan dess utvecklat Erssons. 2019 byggdes Erssons i Fruängen om och blev en delibistro med kvällsöppet för middagsgäster som i våras erkändes som en topp 3 krog i Stockholms förort. 2020 delade bröderna upp och driver varsin del inom varumärket Erssons.
Våra kunder och gäster ska känna sig välkomna hos oss. Miljön är familjär och nära kunden med en skön blandad publik.
Om dig
Som kökschef på Erssons i Fruängen så bör du vara en bra ledare, en god organisatör, noggrann, passionerad och ordningsam. Du bör ha erfarenhet av À la carte men även längre erfarenhet av att arbetat som kock eller sous chef med bakgrund från fisk & skaldjur.
Publiceringsdatum2021-08-05Dina arbetsuppgifterRestaurangköket består av varm- och kallkök. Vi har ett luncherbjudande i veckorna och lördagar, arbetar med catering över hela året, À la carte onsdag-lördag, festmiddagar samt producerar matlådor, middagsförslag till vår fina deli. Vi har ca 50 sittplatser inne året om samt 20 platser utomhus. På lunchen serverar vi runt 250 mat fördelat på de olika avdelningarna.
Dina arbetsuppgifter är i första hand att ansvara för den dagliga driften. Med det menas att du ansvarar för att vår mat håller en jämn hög kvalité, maten är fint presenterad och är i säsong. Du men ansvar för kvalitetskontroll, inköp, rutiner, scheman för kök, hålla ihop gruppen, utveckla utbud och menyer samt hålla köksmöten. Du kommer ansvara för att kalkyler finns, råvarukostnad och personalkostnader hålls samt för att utveckla enheten framåt. Arbetet är heltid och arbetstiderna är varierande med dag och kvällstjänst enligt schema. Rollen kräver att man är insatt i dygnets alla erbjudanden.
Övrig information
B3 Personal genomför rekryteringen för vår räkning och är vår samarbetspartner, vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Ulf Gresté eller Axel Axelsson via telefon 08-99 66 34.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Varaktighet, arbetstid
Varierande arbetstider Provanställning
ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-09-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagB3 Personal AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare B3 Personal AB (org.nr 556983-1752)
Jobbnummer 5887460
Observera att sista ansökningsdag har passerat.