Köksansvarig till Restaurang Himlen
Sjöstadsgruppen AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sjöstadsgruppen AB i Stockholm Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna.
Läs mer om oss på
https://www.restauranghimlen.se/Är du vår Köksansvariga på Restaurang Himlen?
Bli en del av vårt härliga gäng på Restaurang Himlen, Södermalms egna Skybar! Högst upp i Skrapan erbjuder vi våra gäster två olika menyer i två olika matsalar och en härlig söder-puls. Vårt största fokus är kvalitet och att leverera bästa service. Till vår hjälp har vi Tareq Taylor som hela koncernens matinspiratör som under året kommer att göra både signaturmenyer och temadagar.
Vi söker
Vi söker dig som har ett brinnande matintresse, älskar restaurangbranschen och är redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, peppar arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda. Då våra restauranger är välbesökta är du van att arbeta i ett stundtals högt tempo och kan växla upp när det behövs. Du har ett naturligt ledarskap, är kvalitetsmedveten och trivs bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Om rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta aktivt i service och leda köksteamet i det dagliga arbetet på ett strukturerat och effektivt sätt. Du kvalitetssäkrar maten och ser till att alla jobbar åt samma håll. Du är ansvarig för inköp och ser till att råvarukostnad och personalkostnader hålls.
Du jobbar tätt med Back of House Manager som även är din närmsta chef. Det största administrativa ansvaret ligger på Back of House Manager som även kommer att vara aktiv i produktion och service.
Vi tror att du har
•
Minst 3 års erfarenhet som kock från à la carte kök av hög standard.
•
Erfarenhet från arbetsledande funktion så som souschef.
•
God ledarskapsförmåga.
•
Passion och intresse för matlagning.
Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar
•
Kvalité och service, i allt du gör.
•
Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
•
Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.
Publiceringsdatum2024-08-18Om företagetRestaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma!
I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.
Läs mer om oss på
https://www.restauranghimlen.se/ Ersättning Enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-09-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sjöstadsgruppen AB (org.nr 556712-9613)
Arbetsplats Restaurang Himlen
Jobbnummer 8846771
Observera att sista ansökningsdag har passerat.