Kockar till sommaren sökes. Laga mat med bra råvaror och mycket

sasongspersonal.se / Optikerjobb / Ospecificerad arbetsort
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla optikerjobb i Ospecificerad arbetsort eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos sasongspersonal.se i Ospecificerad arbetsort

Vi söker Kockar med några års erfarenhet, till kommande sommarsäsong. Glada kollegor väntar på dig!

PROFIL
Bred och gedigen erfarenhet, minst 3 år,av varm- och kallkök -à lacarte, lunch, eventuellt grillning. Det mesta lagas från grunden och du ska ha ett superbra smaksinne samt känsla för upplägg. Det är viktigt att du fungerar lugnt och metodiskt, klarar stress samt är självgåendeom det skulle behövas, då man ibland står själv i köket.

RESTAURANGEN

Du kommer att arbeta morgon och kvällspass med 12 - 15 personer som jobbar otalt.Din erfarenhet är viktig då du måste vara självgående i denna tjänst och du ibland arbetar dessutom själv i köket.

ARBETSTIDER/LÖN/START

Vi söker 2 kockar där den ena tjänsten börjat april/maj till slutet på september och den andra juni till slutet av augusti. Morgonpass och kvällspass, schemat bestämmer ni tillsammans beroende på hur man vill jobba. Boende finns ej och körkort är ett plus. Lön enligt överenskommelse.

ANSÖKAN

Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkopplaper mail ochsms när vi kallar till intervju.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Publiceringsdatum
2019-01-18

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-01-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Åsa Pettersson onza.pettersson@gmail.com

Företag
Sasongspersonal.se

Adress
Sasongspersonal.se
Stortorget 3
11129 Stockholm

Kontorsadress
Stortorget 3, Stockholm

Jobbnummer
4563765

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från sasongspersonal.se

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos sasongspersonal.se: