Kockar
Hjalmar Litzén & Co AB / Optikerjobb / Österåker
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Österåker,
Sigtuna,
Upplands Väsby,
Vallentuna,
Täby eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hjalmar Litzén & Co AB i Österåker Ingmarsö Krog söker personal inför sommarsäsongen,
Det finns tjänster att tillsätta från olika tidpunkter från mitten på april- september med tyngdpunkt på midsommar-mitten på augusti.
Vi ordnar med boende på ön och är väldigt flexibla i schemat.
Kanske vill just du jobba järnet en vecka och vara ledig den andra? Medan andra vill jobba 5 dagar ledig 2-3, vi är anpassningsbara!
Under högsäsong är vi nästan 20 personer som jobbar ihop, ett tight gäng som har kul ihop.
Vi tycker om att laga mat med råvaror som följer årstiderna och lagar all mat från grunden. En del av råvaror tar vi från vårt egna växthus och land och andra från våra passionerade producenter som vi väljer med omsorg. Vår inspiration kommer huvudsakligen ifrån det nordiska köket med influenser från Frankrike, Spanien och Asien.
På Krogen serverar vi lunch från 11:30-16:00 en begränsad à la carte och alltid en dagens husman som varierar dag från dag. Efter 16:00 serveras det full à la carte meny med 4-5 förrätter 5-6 varmrätter och 3 desserter.
Köket är öppet till 22.00. Trots att vi har öppet hela dagarna utan avbrott blir det alltid en lugnare period mellan 15:00-17:00 då man "roddar om" inför kvällen.
Under högsäsong anordnar vi ibland grillkvällar på Big Green Egg något som har varit väldigt uppskattat. "Ägget" är ett roligt komplement till köket, vi har använt det till att röka fisk/kött, baka pizza och annat gott.
Vår bar kallar vi för Bryggan, den är byggd på en flotte nedanför restaurangen. Här har vi öppet då vädret tillåter. Här serveras det rökta räkor, snacks, öl, vin och en hel del daiquiris.
Här finns vi:
http://kartor.eniro.se/?index=yp&id=8230547&query=www.ingmarsokrog.comTveka inte, hör av dig så får du veta mer!
info@ingmarokrog.com eller till Sandra Bloemer 073 6128098
Vi söker duktiga, flexibla kockar som är intresserade av utvecklas under en kort men hektisk period i Stockholms Skärgård.
Vi ser gärna att du har ett driv och stort intresse för matlagning med lokala och i viss mån egenproducerade råvaror.
Vi är flexibla vad det gäller arbetstider.
Ingmarsö Krog ligger ca 2 timmar från Stockholm med de kommunala båtarna, de avgår bl.a. från Strandvägen och Slussen.
Vi har öppet helgerna i maj, fredag-söndag.
Från 1 juni till sista augusti öppet varje dag.
Om vädret tillåter har vi öppet helgerna i september samt oktober.
Vi tycker om att laga mat med råvaror som följer årstiderna och lagar all mat från grunden. En del av råvaror tar vi från vårt egna växthus och land och andra från våra passionerade producenter som vi väljer med omsorg.
På Krogen serverar vi lunch från 11:30-16:00 en begränsad à la carte och alltid en dagens husman som varierar dag från dag. Efter 16:00 serveras det full à la carte meny med 4-5 förrätter 5-6 varmrätter och 3 desserter.
Köket är öppet till 22.00. Trots att vi har öppet hela dagarna utan avbrott blir det alltid en lugnare period mellan 15:00-17:00 då man "roddar om" inför kvällen.
Varaktighet, arbetstid
Ingmarsö Krog ligger ca 2 timmar från Stockholm med de kommunala båtarna. Vi har öppet helgerna i maj, fredag-söndag. Från 1 juni till sista augusti öppet varje dag. Om vädret tillåter har vi öppet helgerna i september samt oktober.
Publiceringsdatum2017-02-08ErsättningLön enligt överenskommelse. Boende ordnas via restaurangen.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-03-31
KontaktSandra Bloemer
info@ingmarokrog.comFöretagHJALMAR LITZÉN & CO AB
AdressHJALMAR LITZÉN & CO AB
Karlaplan 9 A
11460 STOCKHOLM
KontorsadressIngmarsö Byväg 2
Jobbnummer 3308688
Observera att sista ansökningsdag har passerat.