Kock till Sodexos uppdrag i Sollentuna
Sodexo AB / Kockjobb / Sollentuna
2025-02-17
Visa alla kockjobb i Sollentuna,
Upplands Väsby,
Järfälla,
Danderyd,
Upplands-Bro eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Sollentuna,
Upplands Väsby,
Järfälla,
Danderyd,
Upplands-Bro eller i
hela Sverige Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierad mat av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!
Vårt uppdrag hos vår kund i Sollentuna består av att tillsamans med kunden på Sollentuna Sjukhus ge deras besökare en extra ordinär måltidsupplevelse under deras vistelse på sjukhuset. Detta gör vi tillsamans med ett antal kollegor som alla arbetar efter våra värderingar. Serviceanda, Laganda, Utveckling och Säkerhet.
Vad du kommer att jobba med:
• På uppdraget serverar vi lunch och middag till ca 170 patienter.
• Tillaga, producera goda, näringsriktiga och tilltalande måltider till patienter med olika behov av högsta kvalite.
• Kvalitetsäkra produkt och leveranser.
• Meny- och inköpsplanering tillsammans med dina kollegor
• Övervaka hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter
Vad du bidrar med:
Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling. Vi vill att dina ambitioner strävar mot att axla ett Köksmästaransvar på sikt.
Vad vi erbjuder
Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna utvecklas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi:
• Hos oss lär du dig laga växtbaserat och svinnsmart
• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet
• Volontärarbete på betald arbetstid
Om tjänsten
Tjänsten är Heltid 100% med 37 timmars arbetsvecka, dagtid schema Måndag-Söndag.
Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Mats Pettersson
mats.pettersson@sodexo.comObservera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2025/04/30.
Rekryteringen sker löpande.
Observera att alla medarbetare inom Sodexo ska ha genomgått en identitetsvalidering innan anställning.
Mer om Sodexo och vilka vi är
• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo
Redo att vara en del av något större? Ansök idag!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Ersättning Månadslön. Kollektivavtal finns.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-04-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sodexo AB (org.nr 556528-2984),
http://www.sodexo.se Jobbnummer 9169245