Kock till produktionsköket, på US Måltid, Sodexo i Linköping
Sodexo AB / Kockjobb / Linköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Linköping,
Mjölby,
Åtvidaberg,
Finspång,
Motala eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Linköping,
Mjölby,
Åtvidaberg,
Finspång,
Motala eller i
hela Sverige Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av Region Östergötland på Universitetssjukhuset i Linköping. Inom verksamheten lagar vi mat till patienter och personal, hanterar varor som skickas till avdelningarna, levererar catering samt har måltidsvärdar ute på avdelningar.
Vi söker nu en kock till vårt produktionskök till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Tillaga mat enligt recept både till patientmat, restaurang och catering
• Digital egenkontroll & HACCP
• I storhushållskök övrigt förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer/krav:
• Du ska ha genomgått gymnasieprogramm med kockutbildning eller motsvarande
• Minst 5 års erfarenhet från arbete i restaurang, storkök eller annat servicearbete som kock
• Datakunskaper (officepaketet)
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Publiceringsdatum2022-01-18Dina personliga egenskaper• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Förmåga att i bland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Gillar att arbeta i lag där alla vill framåt samtidigt som du är självständig och handlingskraftig
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) Arbetstid dagtid, varannan helg, 37h arbetsvecka. Tjänstgöringsgrad 100%
Har du frågor kontakta Måltidschef: Lars Attervåg
lars.attervag@sodexo.com. Din ansökan vill vi ha senast den 13 februari 2022
Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan angivet datum
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster som förbättrar livskvaliteten, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 56 länder och servar 100 miljoner människor varje dag, genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services. Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster. Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.
Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat
Ersättningenligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2022-02-18
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sodexo AB (org.nr 556528-2984),
http://www.sodexo.se Jobbnummer 6257579
Observera att sista ansökningsdag har passerat.