Kock Mälarfartyg
Levande Matkultur i Sverige AB / Optikerjobb / Sollentuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Sollentuna,
Upplands Väsby,
Järfälla,
Danderyd,
Upplands-Bro eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Levande Matkultur i Sverige AB i Sollentuna,
Stockholm eller i
hela Sverige Vi söker kockar till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm för säsong 2019. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission att att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Fartygen är KRAV märkta och ombord tillagar och bakar vi allt i egen regi, där val av råvara, lokala producenter och medvetenhet prioriteras högst. Fartygen är en tillsatsfri verksamhet.Fartygens mål är att leverera högsta kvalitet, service och hållbarhet inom sjöfarten i Stockholm. Vi erbjuder: Som kock på våra fartyg arbetar du parallellt med ytterligare en eller flera kockkollegor och är en del av teamet ihop där befälhavarna och däcksman ingår. Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar; prepp, a la carte lunch och middag, varubeställningar och lokalvård och du innehar ett ansvar tillsammans med dina kollegor att se till gästernas välbefinnande ombord. Du arbetar under och tillsammans med köksmästaren. Att arbeta ombord på fartyg ställer stora krav på ordning och rutiner, tiden är ytterst viktigt att respektera därav finns strikta regler för hantering av alla artiklar som är viktigt att följa. Takhöjden är begränsad vilket underlättar om din höjd är under 185 cm. Serviceskola och mat- & vingrundutbildning och kanske Sveriges roligaste sommarjobb! Drift: Fartygen börjar gå i drift i helger i april, måndag till söndag Maj-September samt helger i Oktober. Julbord i december och övrig tid arrangemang, charter och annan beställningsverksamhet.Arbetstid: Tjänsten är heltid. Arbetstiden går att justera till procentbaserad tjänst. Förutom intro och igång start av tjänster går du på schema. Samtliga anställda får: Serviceskola och mat- & vin grundutbildning, säkerhetsutbildning samt kanske Sveriges roligaste sommarjobb med många kollegor!Du är: Serviceinriktad, genuint matintresserad och har gästfokus ut i fingerspetsarna. En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som kan visa prov på stor personlig mognad. Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga. Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam. Vi tror att du har: Erfarenhet av a la carte, linjekök och/eller storkök.Arbetat självständigt i kök.Erfarenhet av att hålla rent och snyggt, god hygien.Kunskap, gärna utbildning inom näringslära.Kunskap, gärna mat och vin i kombination.Kunskap om ekologi och säsong.Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Arbetat eller studerat utomlands.Arbetat på båt.Varaktighet: TidsbegränsadTillträde: Omgående
Publiceringsdatum2019-05-12Anställningstyp/arbetstider: Heltid/Deltid Schemalagd arbetstidSäsongsanställning, hel- eller deltid april-oktober. Anställningens längd samt arbetsmängd kan i viss mån anpassas efter önskemål. Möjlighet till anställning efter avslutad period är möjlig. Fysik: God hälsa och fysik. För anställning kan sjukvårdsintyg krävas.Lön enligt kollektivavtal, Almega/Seko.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-06-11
FöretagLevande Matkultur i Sverige AB
Jobbnummer 4782960
Observera att sista ansökningsdag har passerat.