Kock/Juniorkock
Fjäderholmarnas Krog Och Matmagasin / Optikerjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Lidingö,
Solna,
Stockholm,
Danderyd,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fjäderholmarnas Krog Och Matmagasin i Lidingö,
Stockholm eller i
hela Sverige Souschef samt Kock / Juniorkock Stockholm ?
Fjäderholmarnas Krog ? Stockholms närmaste skärgårdskrog
Endast 25 minuter med båt från centrala Stockholm ligger Fjäderholmarnas krog med utsikt över Stockholms vackra inlopp. Vi är en krog som tar emot sällskap från en till tvåhundra personer under sommaren samt under november och december när vi tillsammans med Gert Klötzke dukar upp ett av Sveriges bästa julbord.
Vi söker nu:
Souschef
Som souschef ansvarar du för att den dagliga driften i köket fungerar med köksteamet.Du leder dagligen ett team på 10 - 16 personer och är den som är ansvarig i köket under service. Vilket innebär coaching av personal samt kvalitetssäkring av maten, egenkontroll/hygien, beställningar, leveranser m.m. Souchefen rapportera till köksmästaren.
Önskad erfarenhet & egenskaper
Flerårigt arbete som souschef/kock eller liknande på större restauranger.
Gärna erfarenhet från verksamheter med hög gastronomisk nivå.
Gärna erfarenhet från verksamheter med festvåningsverksamhet.
Strukturerad, organiserad och inspirerande ledare. Stort Intresse av gastronomi. Du har ett positivt och glad approach till medarbetare och gäster. Du har lätt för att arbetsleda ett team i rätt riktning och är inte rädd för möta och lösa konflikter. Du är driven och effektiv och älskar att befinna dig i köket och använda all din erfarenhet och kreativitet och sprida den i köksteamet, men även ut mot matsalsstaben. Vidare har du goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla dig själv och ditt team.
Det är positivt ifall du har båt vana, då en del transporter sker med vår personalbåt.
Kock/Juniorkock
Ditt huvudansvar är att din arbetsstation fungerar dagligen.
Du besitter redan bra kunskaper i vår aktuella meny alternativt söker den kunskap du saknar med hjälp av köksmästare, souschef samt mer erfarna medarbetare. Du kommer jobba under tidvis högt tempo då vi i perioder har väldigt bra beläggning.
Önskad erfarenhet & egenskaper
Flerårigt arbete som kock eller liknande gärna på större restauranger samt gärna erfarenhet från verksamheter med hög gastronomisk nivå. Du ska ha relevant utbildning, men även personer med mindre kökserfarenhet men en vilja att lära är välkomna att söka. Du arbetar bra i team. Du är driven och effektiv och älskar att befinna dig i köket och använda all din erfarenhet och kunskap. Du har ett stort Intresse av gastronomi och vill utveckla dig själv både i ditt arbetsliv samt på det personliga planet. Du har ett positivt och glad approach till medarbetare och gäster.
Fjäderholmarnas Krog Öppettider/säsonger 2016
30 april - 4 september: 12 - 23, måndag - söndag
7 - 30 september: 18 - 23, onsdag ? fredag
24 november - 22 december: 12 - 23, måndag - söndag
Arbetsperioderna sträcker sig till viss del utöver öppettiderna med, planering, förberedelser, m.m.
Vi är ett bra team där alla tar stort ansvar och sätter värde i att alltid göra sitt bästa och leverera det bästa både i stort och in i minsta detalj. Det ska du också göra.
Känns det här intressant?
Hör av dig till oss med CV och personligt brev till:
Niklas Skemark
theniklasskemark@gmail.com0735264964
Fjäderholmarnas Krog
www.fjäderholmarnaskrog.seVaraktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid/Deltid
Publiceringsdatum2016-10-10ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
theniklasskemark@gmail.comKontaktNiklas Skemark, Köksmästare 0735264964 0706015363
johan.falk@fjallgarden.seFöretagFJÄDERHOLMARNAS KROG OCH MATMAGASIN
AdressFJÄDERHOLMARNAS KROG OCH MATMAGASIN
BOX 2288
10317 STOCKHOLM
KontorsadressSTORA FJÄDERHOLMEN
STOCKHOLM
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-7183355
Jobbnummer 3094480
Observera att sista ansökningsdag har passerat.