Kock dagtid eller kväll till Ersons Delibistro i Fruängen

Cheffle AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Cheffle AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Huddinge eller i hela Sverige

Vi söker kockar till vår bistro! En bistro som har fokus på fisk och skaldjur och utgår från nordiska råvaror. Vår bistromeny består av klassiska rätter och är säsongsanpassad för att ständigt utveckla oss själva samt ge våra gäster nyheter.
Framför luckan finns en av södra stockholms finaste fisk- och skaldjursdiskar som inspirerar till att ha "plat du jour" och är vårt skyltfönster ut mot restaurangen. Vi har funnits på samma adress sedan 1976 och har en stor stammispublik som besöker oss ofta.
Nu söker vi dig som vill arbeta och utveckla vår meny med premiumprodukter i ett starkt och ödmjukt köksgäng. Vi önskar en bakgrund där du arbetat i á la carte-kök några år, har erfarenhet av att sköta din station och att beställa råvaror för din service, men framför allt vilja arbeta i en miljö där man vill vara en del av ett härligt team.
Tjänster:
Kock dagtid - lunch och produktion
Kock kväll - á la carte och viss produktion

Hoppas vi ses // Mia Ersson
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

Publiceringsdatum
2022-08-26

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-09-25
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Adress
Cheffle AB
Fruängstorget 2-6
12952 HÄGERSTEN

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Cheffle AB (org.nr 559139-5024), https://cheffle.se/l/L7EVQqSYC6HqvLg
Fruängstorget 2-6 (visa karta)
129 52  HÄGERSTEN

Arbetsplats
Erssons Delibistro Fruängen

Kontakt
Max D
max@cheffle.se

Jobbnummer
6922177

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Cheffle AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Cheffle AB: