Kock
Maison Pierre / Kockjobb / Stockholm
2008-03-05
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2013-02-04) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Maison Pierre i Stockholm,
Sundbyberg eller i
hela Sverige Maison Pierre söker en hungrig a la carte kock med minst 3 års erfarenhet.
Personen skall ha kunskap och vana att hantera de bästa råvarorna, van vid högt tempo och framför allt ha en positiv attityd till arbetet och sina kollegor.
Viktigt för denna position är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, kunna planera sitt arbete ordentligt.
Ett plus är naturligtvis ett intyg från andra välrenommerade restauranger med liknande inriktning.
Punktlighet, ödmjukhet och engagemang ser vi som en självklarhet!
Personalen i köket har gedigen erfarenhet och ett genuint intresse för sitt yrke och, vill jag påstå, tillhör Stockholms bästa kockar, kallskänkor och konditorer. Denna samlade erfarenhet och kunskap gör att vi kan stå för en lång, klassisk mattradition men som i denna meny kompletteras med nya grepp och trender utan att för den skull kompromissa med kvalitet och smak.
Vi gör idag all form av catering och har eget konditori.
Nu har vi flyttat, till Torsgatan 16 och delar lokaler med Pierres Matsal.
Maison Pierre startade en gång på Grevgatan som Stockolms enda "gåsleverfabrik" och levererade gåslever med olika tillbehör till dåtidens kräsna gäster.
Maison Pierre och Diners de Paris grundades 1917 respektive 1926 och hör till Stockholms mest anrika cateringföretag. 1997 gick vi ihop för att kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt, helt och hållet baserat på vår erfarenhet och våra kunders krav på förnyelse. Den ökade internationaliseringen av matlagningen har gjort att vårt utbud nu är större än någonsin.
Maison Pierre, som lagat mat ända sedan 1917 i Stockholm, hoppas med denna meny kunna ge förslag på många oförglömliga ögonblick. Vi arbetar bara med de bästa råvaror, något som skall ge just det där lilla extra i smaken och som garanterar våra gäster riktigt fräscha måltider.
Publiceringsdatum2008-03-05Anställningstyp/arbetstiderTills vidare
Heltid
Vardagar 07,00-16,00, helg och kvällsarbete förekommer
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2008-03-14
Ansökan kan skickas till e-postadress:
nicklas.fredlund@maisonpierre.comKontaktNicklas Fredlund, Kökschef, 070-632 94 01, 08-442 54 35 (köket), 08-442 54 30 (Matsal),
nicklas.fredlund@maisonpierre.comFöretagMAISON PIERRE
AdressMAISON PIERRE
Torsgatan 14
11123 STOCKHOLM
KontorsadressMAISON PIERRE
Torsgatan 16
STOCKHOLM
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-4425430
Jobbnummer 153110
Observera att sista ansökningsdag har passerat.