Kock

Eriks Restaurang Saltsjön AB / Rest. Gondolen / Optikerjobb / Stockholm
2017-04-03
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2018-05-31) ⬅️


Visa alla optikerjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Eriks Restaurang Saltsjön AB / Rest. Gondolen i Stockholm

Traditionella kockuppgifter där man arbetar i ett team om 2 vakter, där kött- och fiskspis ihop med ett kök där man förbereder inför beställningar.

Eriks Gondolen behöver förstärkning i köket! Vi söker en ambitiös och pigg kock. Du ska kunna ha många bollar i luften, vara positiv och framförallt ha ett brinnande intresse för mat.
Vi är ett team på trettio kockar som jobbar med ett tvåveckors-schema, ena veckan lunch och andra kväll. Restaurangen är öppen måndag till lördag, söndagar stängt. Köket är uppdelat på kallkök, fiskspis, köttspis, konditori och festvåning.
Gillar du att jobba strukturerat, stort, med god mat, med ett fungerande schema och med ett glatt gäng så är det här ett perfekt jobb för dig.

Gondolen är en restaurang med plats för ca 330 gäster. Restaurangen svävar mellan himmel o hav, på en höjd av 33 m, med en hänförande utsikt över Mälaren och Saltsjön. Restaurangen ägs av Anna Lallerstedt sedan 5 år tillbaka.
Restaurangen är uppdelad på matsal, två festvåningar, cocktailbar, vinbar, bistro , konferensrum o en uteservering som är öppen under sommaren.

Publiceringsdatum
2017-04-03

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-04-16

Kontakt
Lennart Harling kitchen@eriks.se

Företag
Eriks Restaurang Saltsjön AB / Rest. Gondolen

Adress
Eriks Restaurang Saltsjön AB / Rest. Gondolen
BOX 15155
10465 STOCKHOLM

Kontorsadress
Stadsgården 6

Jobbnummer
3414464

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Eriks Restaurang Saltsjön AB / Rest. Gondolen

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Eriks Restaurang Saltsjön AB / Rest. Gondolen: