Kock
Helsingborgs stad, Vård- och omsorgsförvaltningen Verksamheten / Chefsjobb / Helsingborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Helsingborg,
Bjuv,
Åstorp,
Höganäs,
Landskrona eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Helsingborgs stad, Vård- och omsorgsförvaltningen Verksamheten i Helsingborg Helsingborg är platsen för skapande och engagemang.
Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas.
Helsingborg är staden för dig som vill något.
Kungshults produktionskök lagar och levererar ca 2000 portioner dagligen till bl.a. kommunens vårdboenden.
Publiceringsdatum2016-03-01ArbetsuppgifterMatlagningen sker från grunden och stor vikt läggs på smak, variation och utseende på rätterna på matsedeln. Vi erbjuder dagens, dagens alternativ samt vegetarisk alternativ, Ett stort antal av portionerna är dietkoster. Vi levererar både middag och kvällsmat, varje dag, året runt.
Eftersom du arbetar i en arbetsgrupp i en omväxlande miljö är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du är flexibel. Du är även en självgående, stabil, punktlig och strukturerad person som ser helheten och som strävar efter att det du gör håller högsta kvalitet. Nytänkande och egna förbättringsförslag uppmuntras. Du har hög arbetsmoral, och är stresstålig.
Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i storhushåll. Som kock är dina främsta arbetsuppgifter att laga god och näringsriktig mat till våra kunder. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand. Tjänsten innebär även HACCP-arbete, hantering av råvaroankomst, disk, tvätt och städ samt alla andra sysslor som kan förekomma i ett tillagningskök. Schemalagt arbete dagtid, samt varannan helg. Alla tjänster är inte under hela tidsperioden.
KvalifikationerUtbildning som kock. Det är en självklarhet att du känner till HACCP och har stor förståelse för egenkontroll och livsmedelshygien. Du har minst tre års yrkeserfarenhet, kockutbildning eller jämförbar lärlingstid i botten.
Utbildning och kunskaper inom dietkoster är meriterande. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är intresserad och passionerad i din mat och matlagning och känner en yrkesstolthet som kock.
ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.
Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister 9 §, enskild person, PM 442.3 (15-11-16) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju.
Helsingborgs stad arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Helsingborgs stad.
Varaktighet, arbetstid
Heltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde 2016 06 01 till och med augusti 2016.
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-03-15
Ange följande referens när du ansöker: A544870
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJenny Håkansson, Kostchef 042-10 33 85.
Facklig kontaktKommunal 042-105091
FöretagHelsingborgs stad, Vård- och omsorgsförvaltningen Verksamheten
AdressHelsingborgs stad, Vård- och omsorgsförvaltningen Verksamheten
25189 Helsingborg
KontorsadressKontaktcenter Stortorget 17 Helsingborg
Jobbnummer 2698209
Observera att sista ansökningsdag har passerat.