Kallskänka till Wenner Grens Center
Sabis AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida:
https://www.sabis.se/Vi söker nu en mångsidig och kreativ kallskänka till vårt team! Wenner-Gren Center ligger vid Norrtull, i skyskrapan på Sveavägen 166. Där driver vi på Sabis Restaurang Retro, en lunchrestaurang med ca 200 gäster dagligen. Vi har även en konferens- och festvåning med 4 st konferenslokaler, varav en hörsal för 180 personer. Festvåningen är belägen på plan 23 och 24 med en magnifik utsikt över Stockholm. Vi arrangerar alltifrån stora företagsevents, bröllop, privata fester till konferenser och på entréplanet driver vi även butik/café. På Sabis arbetar vi alltid utifrån våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Nu söker vi en kallskänka till vårt team! Vi lagar all mat från grunden och efter vad som är i säsong. I så stor utsträckning som möjligt använder vi ekologiska och närproducerade råvaror. Din roll som kallskänka innebär självständigt arbete i kallkök såsom att förbereda vårt caféutbud, lunchsallader, fika, catering, eventmat, desserter och även portionera i lunchmatsalen. I rollen ingår också bakning och ditt fokus ligger på att ständigt utveckla våra produkter och kundens upplevelse av vår mat! Vi arbetar tillsammans och över gränserna varpå arbete i varmkök kan förekomma. Dessutom tänker vi också lösningsorienterat och kreativt, som ett team!
Publiceringsdatum2023-10-05ProfilVi ser att du har erfarenhet av att arbeta i kallkök, gärna i en större verksamhet. Har du erfarenhet från arbete med kvalitativ produktion i större mängd och det varma köket ser vi det som meriterande. Då en stor del av arbetet innefattar bakning och desserter ser vi även konditorvana som meriterande.
Som person är du positiv, glad och tycker om ett varierande tempo i din arbetsvardag. Du har en stor passion för matlagning och trivs att jobba i team. Dessutom har du ett öga för kvalitet och förespråkar ordning och reda. Vidare arbetar du strukturerat och upplevs som flexibel av kunder och kollegor.
Vi erbjuder dig
• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder utbildningar och uppmanar till intern rörlighet för att du ska kunna utvecklas hos oss
• Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
Så ansöker duTillträde snarast. Tjänsten är på 80% - 100% enligt överenskommelse.
Arbetstid dagtid på vardagar, helger och kvällar förekommer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Jonathan Eriksson på
jonathan.eriksson@sabis.se.
Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ersättning Enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-11-05
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888)
Arbetsplats Sabis
Jobbnummer 8167565
Observera att sista ansökningsdag har passerat.