Head Chef- Kitchen & Table Östersund

Clarion Hotel Grand Östersund / Kockjobb / Östersund
2017-10-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Head Chef- Kitchen & Table Östersund" (publicerad 2017-11-06) ⬅️


Visa alla kockjobb i Östersund, Krokom, Åre, Ragunda, Ånge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Grand Östersund i Östersund

Head Chef - Kitchen & Table Östersund



"The kitchen of Marcus Samuelsson brings the flavors of Manhattan to your table"



Trivs du i en levande och inspirerande atmosfär? Är du en drivande och kreativ ledare?

Varmt välkommen till oss på Kitchen & Table!



Tillsammans med vår creative chef Marcus Samuelsson tar vi Manhattans internationella smaker och kök till Skandinavien. Vi inspireras av Manhattan och dess Urbana trädgårdar och presenterar en meny där moderna rustika klassiker möter gröna rätter med stort fokus på säsongens lokala råvaror.

Vi tror på Fun Dining och strävar efter att skapa sociala mötesplatser där kultur och musik är viktiga inslag. Med familjära miljöer bjuder vi på lokala specialiteter med internationell standard och en twist av Manhattan.



Då vår nuvarande köksmästare Mattias tar sig an nya utmaningar hos Marcus på Red Rooster i NYC söker vi ny köksmästare till Kitchen & Table Östersund.



Kitchen & Table Östersund ligger mitt i stadens hjärta och är en del av Clarion Hotel Grand, restaurangen öppnade i Maj 2013 och sedan dess varit en självklar mötesplats för såväl stadens invånare som turister, Storsjöyrare och skidåkare. Restaurangen korades till årets restaurang inom den internationella restauranggruppen BY Marcus Samuelsson år 2014.



Som Head Chef för Kitchen & Table rapporterar du till Food- & Beverage manager. Tjänsten innebär att du är ansvarig för den dagliga driften i vårt kök. Du schemalägger, lägger varubeställningar, tar fram menyer och du arbetar i köket tillsammans med teamet.



I tjänsten ingår:



• Kreativt ansvar för menyer och kommunikation med By Marcus Samuelsson.
• Daglig drift av lunch, brunch, bar och middag.
• Beställningar, kostnadskontroll, inventering och råvaruhantering.
• Bemanning och schemaplanering



Vi ser fram emot din ansökan. Du skickar den genom länken nedan.

https://goo.gl/t7yZwv



Vid frågor kan du ringa eller maila vår Food & Beverage Manager:



Hannah Nilsson

hannah.nilsson@choice.se

• 46 (0) 70-6556018





Här kan du läsa mer om restaurangen www.kitchenandtable.se/ostersund

Här kan du läsa mer om Clarion Hotel Östersund www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/ostersund

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2017-10-01

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-10-15
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Clarion Hotel Grand Östersund

Adress
Clarion Hotel Grand Östersund
Prästgatan 16
83131 Östersund

Kontorsadress
Prästgatan 16

Jobbnummer
3726102

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Grand Östersund

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Grand Östersund: