Gruppledare till Stadshusrestaurangen

Södertälje kommun / Kockjobb / Södertälje
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Södertälje, Salem, Ekerö, Nykvarn, Botkyrka eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Södertälje kommun i Södertälje, Botkyrka, Sundbyberg, Stockholm, Upplands Väsby eller i hela Sverige

En dag på jobbet
Gruppledaren på Stadshusrestaurangen ansvarar för attdriva och koordinera den dagliga måltidsservicen i Stadshuset. Verksamheten inbegriper: Café och lunchverksamhet för tjänstemän och besökande i stadshuset, Förtäring vid interna arrangemang såsom; sammanträden, konferenser och interna events, Självservering av kaffe för kommunens tjänstemän samt förtäring i samband med externa konferenser och andra evenemang på Södertälje stadsscen, samt i konferenslokaler.
Det innebär bland annat arbetsledning i det dagliga arbetet, ansvar för att den löpande hanteringen av ekonomin och redovisning av verksamheten, event- och konferensplanering, schemläggning, inköp samt rutinplanering. Du ansvararar för det systematiskta egenkontrollarbetet kopplat till livsmedelssäkerhet samt verksamhetens utskänkningstillstånd. Som arbetsledare arbetar du nära din övergripande chef och nära personalen i driften. I arbetet ingår även samplanering av events med kollegor på andra enheter i Stadshuset där måltidsservice är ett behov.

Då kommunen i sitt varumärkesarbete profilerar sig som en hållbar matkommun ( se www.dietforagreenplanet.se ) ingår det i arbetsledarens roll att tillgodose och ansvara för att Stadshusrestaurangen kontinuerligt används som "Kommunens skyltfönster" när det kommer till hållbar livsmedelsproduktion och konsumtion. Det innebär till exempel att man i huvudsak använder ekologiska livsmedel producerade närodlat i säsong och verksamheten deltar aktivit i kommunens utvecklingsprojekt kopplat till livsmedelsfrågor under Kostenhetens ledning.

Vem är du?

Publiceringsdatum
2020-01-15

Kvalifikationer
• Du har god datorvana.
• Eftergymnasialutbildning inom områdena ekonomi, kost och gastronomi.
• Du har för uppdraget relevant yrkeserfarenhet.

Dina personliga egenskaper
• Du brinner för det goda värdskapet, där gästens välbefinnande är i fokus.
• Du skall ha ett inkluderande förhållningssätt där du tar rollen som koordinator för de enheter i stadshusetsom har behov av måltidsservice.
• Du skall ha en förmåga att leda medarbetarna och få dem att växa i sina roller.
• Du skall vara driven och engagerad och brinna för att arbeta inom livsmedel- och måltidsbranschen med fokus på hållbarhet.
• Du har lätt för att få med dig människor, är flexibel och samarbetar väl.
• Du tycker om att arbeta med processer, är lösningsorienterad, strukturerad och tydlig.

Vi erbjuder dig
Din nästa arbetsplats kommer att vara i vårt moderna stadshus. Här har du nära till Södertälje centrum, pendeltåg, bussar och en fantastisk utsikt över såväl staden som kanalen. Vi har årsarbetstid vilket betyder att du till viss mån styra över din arbetstid. Vi erbjuder även ett generöst friskvårdsbidrag och tillgång till en förmånsportal. Det finns möjlighet att växla semesterdagstillägget till extra semsetrdagar.
Anställningsintervjuer sker löpande under hela perioden och tillträde av tjänsten sker enligt överenskommelse.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Varaktighet, arbetstid
Heltid

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-02-07
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Södertälje kommun

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "146755".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Södertälje kommun (org.nr 212000-0159)

Jobbnummer
5042518

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Södertälje kommun

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Södertälje kommun: