Fazer Food Services söker kock i Göteborg
Fazer Food Services / Optikerjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla optikerjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Falköping eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services söker nu en kock till restaurang i Göteborg. Restaurangen är belägen på Hisingen och serverar dagligen frukost, lunch och affärslunch. Även viss catering förekommer. Restaurangen har högt ställda mål, vår mission är att gästens förväntningar ska överträffas.
Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Tillsammans med kökschefen tar du även ansvar för planering av matsedlar, inköp samt egenkontroll.
Vill du vara med på vår resa att utveckla luncher till att bli en upplevelse för gästen i både smak och utseende ska du söka till oss. Klassisk husmanskost kommer alltid vara basen för vår lunch men vi vill servera den i nytt och fräscht koncept med tanke på hälsa och välbefinnande, restaurangen ska kännas ny, variationsrik och spännande inför våra gäster varje dag. Gästkontakten är A och O för oss och vi arbetar alla tillsammans ut mot gästerna
Våra förväntningar på dig:
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Då vi arbetar i ett öppet kök är det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana.
Publiceringsdatum2016-07-05Dina arbetsuppgifter• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll
Intervjuer sker kontinuerligt och tjänsten kan tillsättas innan avslutad ansökningstid
Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-fredag
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
(Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning)
Lön: Lön enligt överenskommelse
Vi tillämpar löpande urval
Sista dag att ansöka är 2016-08-21
Placeringsort: Göteborg
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl:
margareta.granda-berg@fazer.comVaraktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-08-21
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2941030
Observera att sista ansökningsdag har passerat.