Dietist/Kostekonom - specialkock

ISS Facility Services AB / Kockjobb / Linköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Linköping, Mjölby, Åtvidaberg, Finspång, Motala eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ISS Facility Services AB i Linköping, Mjölby, Åtvidaberg, Finspång, Motala eller i hela Sverige

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 10 000 medarbetare i Sverige och 40 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat och dryck, kontorstjänster, fastighetstjänster och städtjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 520 000 anställda i mer än 50 länder, vilket gör oss till världens fjärde största privata arbetsgivare. www.se.issworld.com

Praktisk Dietist/Kostekonom med kockkunskaper

Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 9 000 medarbetare. Vi serverar över 50 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com

ISS Mat & Dryck är inne i en mycket stark växande fas med spännande, kulinariska utmaningar! Till vårt uppdrag på Linköpings Universitetssjukhus, där ISS skall leverera patientmåltider, driva restaurang och café söker vi en Legitimerad Dietist/Kostekonom. Uppdraget startar 1 februari 2016 men tjänsten kommer tillsättas enligt överenskommelse.

Du kommer tillsammans med specialdiet kockar ansvara för tillagningen av special-/konsistensanpassade måltiderna samt uppdatera recept, recepturer och sammanställningar av menyer i vårt kostdataprogram. Du ansvarar även för den fortlöpande kommunikationen mellan köket och avdelningarna i frågor rörande special-/konsistensanpassade måltider. Arbetet innebär således att du i mer parten av ditt arbete fysiskt är med i tillagningen av måltiderna samt bistår vid brickdukningen med din kompetens.

I din närmsta arbetsgrupp finns kostchef, köksmästare, kockar, specialkost kockar, kallskänk och restaurangmedarbetare.

Publiceringsdatum
2015-11-17

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innefattar praktisk tillagning av specialkoster som beställs av avdelningarna tillsammans med övriga specialkost kockar. Du kommer också ansvara för att rätt måltid blir serverad till rätt patient. I arbetet ingår det även att du är med vid brickdukningen där du assisterar personalen med din komptens så att måltiderna läggs upp på rätt sätt.

Du kommer även att arbeta i ett kostdataprogram när bearbetning av recepturer genomförs eller ska beräknas. Specifikt kommer du ansvara för att de sammansätta måltider och menyer för vår verksamhet följer de aktuella råd som finns för verksamheten främst Socialstyrelsens " Näring för god vård och omsorg" men även Livsmedelsverkets näringsrekommendationer samt de nya trender och influenser som vi ser komma.

Du kommer att vara avdelningarna behjälplig med råd och svara på frågor rörande kosterna när de har behov av det.

Du kommer även att ansvara för kompetens utveckla/utbilda kökspersonal och vårdpersonal i patientmåltider inklusive specialkost.

Bakgrund

• Kostekonom eller dietistexamen med legitimation, motsvarande 180 hp (gamla systemet 120 hp)
• Arbetslivserfarenhet som kock/kokerska inom storköksverksamhet alternativt måltidsproduktion inom sjukhusmiljö (minst 3år)
• Arbetat med ett eller flera kostdataprogram med näringsberäkna, utforma recept, planera menyer (minst 3år)
• Vara uppdaterad inom och följa Näring för god vård och omsorg, Socialstyrelsen 2011 samt livsmedelsverkets näringsrekommendationer

Önskade kvalifikationer

Utöver dietistexamen eller kostekonom utbildning ser vi gärna att du har annan utbildning med relevant inriktning mot mat, hälsa, folkhälsovetenskap samt mycket god erfarenhet av kost- och näringsberäkningsprogram. Du har erfarenhet av tillagning av special- och konsistensanpassade måltider.

Du har förmåga att kommunicera mycket bra i tal och skrift.
Du har ett genuint intresse av mat i alla dess former. Du är kreativ och uthållig samt besitter en objektiv och strukturerad förmåga i ditt arbete som kräver ett stort eget ansvar.

Övrig information
Tjänsten avser heltid

Placeringsort: Placering är Universitetssjukhuset i Linköping

Rekryterings- och urvalsprocessen påbörjas omgående varpå vi vill gärna få in ansökningarna snarast dock senast 2015-12-23, Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta Alf Danielsson Tjänsteansvarig, telefon 0734 36 60 52 .

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-01-06
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
ISS Facility Services AB

Adress
ISS Facility Services AB
Årstaängsvägen 11
11794 Stockholm

Kontorsadress
Årstaängsvägen 11

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2531567

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från ISS Facility Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ISS Facility Services AB: