Bagerichef

Frösöbageriet Aktiebolag / Bagarjobb / Östersund
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla bagarjobb i Östersund, Krokom, Åre, Ragunda, Ånge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Frösöbageriet Aktiebolag i Östersund

Frösöbageriet är ett litet bageri på Frösön, som värnar om tradition och hantverk. Bageriet har funnits sedan slutet av 40-talet och ännu idag, är det mesta som tillverkas handgjort.
Vill du följa med oss in i framtiden!?
Frösöbageriet söker nu dej som vill vara med när vi står inför en av de största satsningarna som har gjorts i dess historia. Ambitionen är att ta bageriet in i framtiden, fortsätta produktutveckla för att växa och bli större utan att göra avkall på hantverkstraditionerna.
Vi söker dig som har god yrkesvana och är en problemlösare med utåtriktad läggning. Du gillar att arbeta i ett högt och omväxlande arbetstempo, vill utvecklas och är en god arbetsledare som kan arbeta både självständigt och i grupp. Att ge bästa tänkbara service till våra kunder ser du som självklarhet. Du hugger gärna i där det behövs och ser till gruppens bästa.
Bageri/konditorutbildning är ett krav samt en flerårig erfarenhet från bageri/konditori. Det är meriterande om du tidigare har haft personalansvar.
Tycker du att detta verkar vara intressant?
Ytterligare information lämnas av Inger Bill 070/3131271
eller Patrick Sjölund 0730/808208.

Publiceringsdatum
2011-10-19

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-11-18
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.

Företag
FRÖSÖBAGERIET AKTIEBOLAG

Adress
FRÖSÖBAGERIET AKTIEBOLAG
ÖNESLINGAN 17
83251 FRÖSÖN

Kontorsadress
ÖNESLINGAN 17
FRÖSÖN

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 063-519608
E-postadress: frosobageriet@telia.com

Jobbnummer
1059042

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Frösöbageriet Aktiebolag

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Frösöbageriet Aktiebolag: