B.A.R. Söker Souschef
Lux restaurang i city AB / Kockjobb / Stockholm
2017-05-30
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "B.A.R. Söker Souschef" (publicerad 2018-05-30) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Lux restaurang i city AB i Stockholm Restaurang B.A.R. So ¨ker Souschef Nu so ¨ker vi tillo ¨kning fo ¨r att uto ¨ka va°rt team.
Du kommer att fa° ett arbete i en restaurang med ho ¨gt tempo och fartfylld miljo ¨
da ¨r alla jobbar pa° en ho ¨g niva° fo ¨r att fa° ut det ba ¨sta av ra°varan.
Vi jobbar alltid tillsammans som lag och hja ¨lper varandra fo ¨r att lyckas.
Du kommer att jobba med ett koncept da ¨r ga ¨stkontakten a ¨r en stor del av arbetet.
Du bo ¨r ha tre a°rs erfarenhet av yrket och ett personligt engagemang och ansvarstagande.
Som Souschef a ¨r du en hja ¨lpande hand till Ko ¨kschefen och hja ¨lper till i den dagliga driften samt a ¨r delaktig i kvalitetskontroll och med besta ¨llningar av ra°varor.
Skicka din anso ¨kan till
frick@luxrestauranger.seB.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
"Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet."
• Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.
Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö.
Lux Dag För Dag
Vi öppnade verksamheten Lux Stockholm 2003 som vi drev som en Fine Dining restaurang med en stjärna i guide Michelin under 10 års tid fram till 2013. Vi döpte sedan om verksamheten till Lux Dag För Dag som är en råvarustyrd bistro med svenska smaker och lokala råvaror.
B.A.R. är en havsgrill som har ett unikt utbud på fisk och skaldjur. Alla färskvaror är för gästen exponerade i en stor glasmonter och i ett akvarium i mitten av restaurangen. Dagligen erbjuder vi ett 20 tal olika fiskarter och skaldjur till dagspriser.
EAT har ett Asiatiskt kök med kockar från Kina. På EAT erbjuder vi gästerna ett omsorgsfullt urval från Kinas alla smakregioner , en riktig Kinesisk måltidsupplevelse med genuina smaker och favoriter från våra resor dit.
Penny & Bill är en gastrobar, där vi serverar mellanrätter och cocktails.
The Bakery Anna Rosswall och hennes glada bagare bakar färskt bröd varje otta, morgon och dag.
Publiceringsdatum2017-05-30Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-07-14
KontaktDaniel Frick
frick@luxrestauranger.se 086115331
FöretagLux restaurang i city AB
AdressLux restaurang i city AB
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm
KontorsadressBlasieholmsgatan 4A
Jobbnummer 3527557
Observera att sista ansökningsdag har passerat.