B.A.R. söker Kockar inför hösten
Lux restaurang i city AB / Optikerjobb / Stockholm
2018-07-16
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "B.A.R. söker Kockar inför hösten" (publicerad 2018-09-17) ⬅️
Visa alla optikerjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Lux restaurang i city AB i Stockholm Á la carte (all mat tillagas efter beställning)
Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet)
Team Work (Jobba för varandra)
Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll)
Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!)
Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas!
B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.
"Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet."
• Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.
Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö.
Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri.
Lux Dag fo ¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro
Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.
Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt.
The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café
Open Cafe, pa° Valhallava ¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker
Publiceringsdatum2018-07-16Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-08-07
KontaktDaniel Frick
frick@luxrestauranger.se 086115331
FöretagLux restaurang i city AB
AdressLux restaurang i city AB
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm
KontorsadressBlasieholmsgatan 4A
Jobbnummer 4252060
Observera att sista ansökningsdag har passerat.