B.A.R. söker Kockar

Lux restaurang i city AB / Optikerjobb / Stockholm
2017-10-26
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "B.A.R. söker Kockar" (publicerad 2019-01-07) ⬅️


Visa alla optikerjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Lux restaurang i city AB i Stockholm

Á la carte (all mat tillagas efter beställning)
Mice an place (Vårt mål är att servera en så dagsfärskt produkt som möjlighet)
Team Work (Jobba för varandra)
Continental meny (Goda förutsättningar för att vara en del av meny innehåll)
Fisk & Skaldjur (Se det som en möjlighet att lära dig!)


Älskar du branschen lika mycket som oss, så kommer du verkligen trivas!

B.A.R. är den tredje restaurangen i regi av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.

"Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet."
• Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.

Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.
Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö.



Lux Restauranger AB drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Företaget är idag en koncern som driver fyra restauranger med olika inriktningar, två caféer varav ett är café & hantverksbageri.
Lux Dag fo ¨r Dag, pa° Lilla Essingen: Är en råvaru- och säsongsanpassad bistro
Restaurang B.A.R., pa° Blasieholmen: En fisk- & skaldjursrestaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden skapar ett matkoncept byggt på° enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet.
EAT Restaurant, pa° Jakobsbergsgatan: Serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner
Penny & Bill, på Grev Turegatan 30: Är både en restaurang och en cocktailbar eller snarare en gastrobar, där lättare rätter och cocktails kompletterar varandra smakmässigt.
The Bakery, på Grev Turegatan 30: Hantverksbageri & café
Open Cafe, pa° Valhallava ¨gen: Kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker

Varaktighet, arbetstid
Lön enligt kollektivavtal

Publiceringsdatum
2017-10-26

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-11-17

Kontakt
Daniel Frick frick@luxrestauranger.se 086115331

Företag
Lux restaurang i city AB

Adress
Lux restaurang i city AB
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm

Kontorsadress
Blasieholmsgatan 4A

Jobbnummer
3770369

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Lux restaurang i city AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Lux restaurang i city AB: