Xtra Kock till Hotel Terminus
Hotel Terminus AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Terminus AB i Stockholm Hotell Terminus är ett av Stockholms äldsta hotell, från 1909. Det perfekta läget på Vasagatan mitt emot Stockholms Centralstation har gjort hotellet känt för den som söker hotellrum i Stockholm. Ambitionen är att förbli det personliga hotellet med hög komfort i både service och kvalitet för affärsresenärer och turister. Terminus är fyrstjärnigt och sedan länge med i hotellkedjan Best Western .
Kasper Restaurang & Bar är en populär mat och drop-in- ställe.
Med direkt ingång från hotellobbyn och från Vasagatan är Kasper lättillgängligt för såväl hotellgäster som för besökare utifrån.
På sommaren finns det även en uteservering.
Kasper är uppkallad efter en satirisk skämttidning i slutet av 1800-talet. Bilder från början av förra sekelskiftet pryder mahognypanelerna och ger restaurangen en tidstypisk prägel
Vi söker nu erfaren Xtra kock till vårt kök
Vi förutsätter att du har följande egenskaper:
Du är positiv och kvalitetsmedveten, inte rädd för att ta ansvar, stresstålig och punktlig samt har en utpräglad servicekänsla. Minst 3 års erfarenhet från a la carte i restaurangkök. mat-och vinkunskap. Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Publiceringsdatum2011-11-22Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid/Deltid
Xtra jobb, kans på fast anställning till våren
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
maurice.hoogduin@terminus.seKontaktMaurice Hoogduin, F&B Manager, 08-440 16 70 (växel),
maurice.hoogduin@terminus.seFöretagHOTEL TERMINUS AB
AdressHOTEL TERMINUS AB
Box 271
10125 Stockholm
KontorsadressVasagatan 20
Stockholm
KontaktuppgifterTelefonnummer: 08-4401670
Jobbnummer 1085996
Observera att sista ansökningsdag har passerat.