Vikarierande Kökschef

Östersunds Kommun / Kockjobb / Östersund
2018-06-11
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Vikarierande Kökschef" (publicerad 2018-12-12) ⬅️


Visa alla kockjobb i Östersund, Krokom, Åre, Ragunda, Ånge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Östersunds Kommun i Östersund

Vikariat till årsskiftet 2018/2019 med möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Måltidsservice är en enhet inom Östersunds kommun. Vi tillagar frukost, lunch samt mellanmål till förskolor och skolor samt lunch och middag till boende på servicehus och särskilt boende. I enheten finns drygt 80 kök och vi växer. Hos oss möter ni kökschefer, kockar och biträden som tillagar runt 11 000 luncher per dag plus frukost, mellanmål och middagar. Enhetens verksamhetsidé är: Måltidsservice ska bidra till ett gott liv och ett bättre Östersund genom att erbjuda bästa möjliga måltidsupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifter och ansvar
Kökschefen ansvarar för att tillsammans med medarbetarna bedriva ett systematiskt och kundorienterat utvecklingsarbete kring måltiden så att verksamheten ständigt förbättras och gästnöjdheten ökar. I rollen ligger ett sammanhållet ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Kökschefen har ansvar för att lagstiftning efterlevs, att fastställda styrdokument följs, att budget hålls, att politiska beslut blir verkställda och framförallt att glädjen för hållbara måltider hålls hög. Med hållbara måltider menar vi måltider som: våra gäster gillar, vi är stolta att tillaga och servera, ryms inom given budget och är bra för miljön. Chefsuppdraget baseras på Östersunds Kommuns chefspolicy. Uppdraget kring måltiderna baseras på kommunens Kostpolicy. Kökschef sitter i enhetens Ledningsgrupp och förväntas bidra till den övergripande och strategiska planeringen.

Du ska ha arbetat som chef med personal- och ekonomiansvar i flera år, är utbildad kock eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Du ska ha flera års erfarenhet från arbete i större kök eller restauranger.
Viktiga egenskaper för att klara detta uppdrag är din förmåga att delegera, engagera, planera, prioritera och att din känsla för måltidens kvalitet och service är hög.

Goda kunskaper i Egenkontroll är ett krav, erfarenheter av HACCP är meriterande. Du har även goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav.

Som person är du engagerad, omtänksam, positiv och gillar utveckling. Du tar initiativ, är självgående och sätter igång aktiviteter för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och lyssnar samt kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar också ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, egen modern matglädje inte minst.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Enheten ser ständigt över sin organisation. Geografiskt köksområde kan därför möjligen ändras under anställningsprocessen.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Vikariat 2018-06-11

Publiceringsdatum
2018-06-11

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-06-25
Ange följande referens när du ansöker: 2:2018:20
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Anders Burman anders.burman@ostersund.se 073-2754025
Christian Thorgerzon christian.thorgerzon@ostersund.se 073-2751033

Företag
Östersunds kommun

Adress
Östersunds kommun
Rådhuset
83182 Östersund

Kontorsadress
Se hemsida

Jobbnummer
4197001

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Östersunds Kommun

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Östersunds Kommun: