Vi vill ha en ambitiös kock!!
Restaurang La Fleur / Kockjobb / Uppsala
2011-04-21
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Vi vill ha en ambitiös kock!!" (publicerad 2012-02-03) ⬅️
Visa alla kockjobb i Uppsala,
Östhammar,
Sigtuna,
Österåker,
Håbo eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang La Fleur i Uppsala Vill du vara med att skapa Uppsalas "bästa" restaurangupplevelse?
Vi söker dig som jobbat som kock i minst ett par år, med gedigna kunskaper inom matlagning & dess tekniker! Ett måste är att du ständigt vill vara "bäst" och vara med att utveckla vår produkt!
Restaurang La Fleur på St:Persgatan i Höganäs har haft öppet sedan april 2010 vår ambition är att skapa en av Uppsalas bästa & mest prisvärda restaurangupplevelser för våra gäster. Vi har ca 70 sittplatser och öppet lunch & kväll måndag-lördag.
I menyn är det full fokus på att använda råvaror av toppkvalitet i rätt säsong och även i den mån det går närproducerat/ekologiskt. Dryckeslistan är även den ständigt under utveckling, med tätt samarbete med våra utvalda leverantörer.
Du som söker denna tjänst skall ha minst ett par års erfarenhet av a la carte kök, brinna för ditt yrke, ständigt vilja utvecklas & utveckla samt självfallet kunna samarbeta mellan avdelningar. Att du är noggrann, håller rent och snyggt och är pålitlig ser vi som en självklarhet!
Varmt välkommen att söka denna tjänst!
Ansökan endast via mail, bifoga CV samt personligt brev med kontaktuppgifter.
//La Fleur
Publiceringsdatum2011-04-21Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2011-05-21
Ansökan kan skickas till e-postadress:
rezafaraji20@gmail.comKontaktReza Faraji, 0706608883,
rezafaraji20@gmail.comFöretagRestaurang La Fleur
AdressRestaurang La Fleur
St:Persgatan 22
75320 Uppsala
KontorsadressSt:Persgatan 22
Uppsala
KontaktuppgifterTelefonnummer: 018-123450
E-postadress:
info@restauranglafleur.se Jobbnummer 912020
Observera att sista ansökningsdag har passerat.