Vi söker köksmästare till Restaurang Oasen i Trollhättan
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Trollhättan
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Trollhättan,
Essunga,
Vänersborg,
Lilla Edet,
Grästorp eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Trollhättan,
Uddevalla,
Göteborg,
Borås,
Götene eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Oasen är en företagsrestaurang på GKN i Trollhättan. Vi serverar ca 800 matgäster per dag fördelat på lunch och kvällsmat.
Vi söker dig som är "hungrig" på nya utmaningar. Du har flerårig vana av husmanskost och gourmetmat. Ditt intresse och din kunskap för mat tar vi för given. Vi söker en sann inspiratör med energi, kunskap och begeistring som får både kollegor och köket att utvecklas.
För att trivas hos oss är du handlingskraftig och flexibel. Du motiveras av högt tempo och strävar efter hög servicenivå. Med begreppet smakupplevelse formar vi våra menyer till nyttiga och välsmakande måltider.
Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap är du den drivande och stödjande i kökets koncept och utveckling. Utöver de vanliga sysslorna i ett kök ingår administration såsom egenkontroll, kostnadsberäkning samt beställning av varor och kundkontakt. Vi värdesätter goda ledaregenskaper, ekonomiskt sinnelag och förmåga att entusiasmera dina medarbetare och att du har lätt för att samarbeta.
Publiceringsdatum2013-03-28Dina arbetsuppgifter• Arbetsledning för köksteamet
• Menyplanering
• Inköp och råvarukalkylering
• Lagerhantering samt inventering
• Egenkontroll
Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Vill du veta mer?
Kontakta restaurangchef Irene Stenermark 0520-155 85.
Facklig kontaktperson hos Unionen: Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström,
tel 070-598 73 06,
lotta.backstrom@fazer.comVälkommen med din ansökan senast 2013-04-15.
Intervjuer kommer att ske löpande innan ansökningstidens utgång.
Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-04-15
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktIrene Stenermark
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1507098
Observera att sista ansökningsdag har passerat.