Vi söker extra - och säsongsarbetare till vår Köksträdgård på Ul

Sturehof AB / Trädgårdsodlarjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla trädgårdsodlarjobb i Solna, Sundbyberg, Stockholm, Danderyd, Lidingö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sturehof AB i Solna, Stockholm, Täby, Nacka eller i hela Sverige

Köksträdgården som är en del av Svenska Brasserier, som äger; Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Stockholms Matmarknad och Ulriksdals Värdshus, arbetar systematiskt med hållbara lösningar för sin råvaruförsörjning med målsättningen att skapa ett ekosystem som bidrar till att förbättra miljön i stället för att belasta den. Vi gör det bland annat genom att göra medvetna säsongsbaserade inköp och genom att kontinuerligt förbättra vår sophantering. Vi arbetar med att minimera vårt matsvinn samt för att minska vår energiförbrukning. I arbetet blir det självklart för oss att jobba med matens geografiska ursprung men även med att spåra vem som har hanterat råvarorna samt hur produktionen av dem har påverkat miljön. Därför väljer vi bort industriellt producerad mat till förmån för råvaror från producenter som sätter hantverket och naturen i första hand. Ett ytterligare steg i denna utveckling är att odla egna råvaror.

Vem trivs här?
För att trivas i den här rollen hos oss så ska du trivas med att arbeta i team och vilja vara delaktig i att skapa goda relationer mellan odlingen och våra restauranger. 2020 blir vår fjärde säsong men vi är fortfarande i en uppbyggnadsprocess, så du bör vara flexibel och lösningsorienterad då vi möter nya utmaningar och möjligheter hela tiden. Vi är ett litet team så vi eftersträvar god teamkänsla och är måna om att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Du bör ha erfarenhet från större odling på friland, växtkännedom och ett intresse för restaurang samt maskinvana. Något som vi värdesätter mycket är att du är driven och engagerad i dina uppgifter och att du vill vara med och påverka och bidra.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en varierande och rolig arbetsplats under odlingssäsongen, där du kommer att vara med om hela processen från att vi driver upp småplantor, utplantering, skötsel och skörd. Du kommer att odla grönsaker, blommor och örter på friland. Du kommer även sätta fårstaket och ta hand om våra djur och sköta om grönytorna kring Värdshuset. Tillsammans skapar en plats som lockar till sig besökare som är intresserade av natur, mat och biologisk mångfald.

Tjänsten är ett säsongsarbete på heltid på rullande schema där helgarbete förekommer, från 15 april tom 15 oktober. Vi söker även extra personal till våra mest intensiva perioder.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökning till oss. Rekryteringsarbete sker löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 31 januari 2020. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Varaktighet, arbetstid
Deltid Anställningstid enligt överenskommelse

Publiceringsdatum
2019-12-12

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-01-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sturehof AB

Omfattning
Detta är ett deltidsjobb.

Arbetsgivare
Sturehof AB (org.nr 556437-0400)

Arbetsplats
Svenska Brasserier

Jobbnummer
4999023

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sturehof AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sturehof AB: