Vi söker en kock till Restaurang Kantarellen
Fazer Food Services AB / Kockjobb / Göteborg
2012-11-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Vi söker en kock till Restaurang Kantarellen" (publicerad 2013-03-12) ⬅️
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Göteborg,
Borås,
Trollhättan,
Varberg,
Uddevalla eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Bageri & Konfektyr. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Restaurang Kantarellen är en företagsrestaurang som ligger inne på Ringhals område.
Vi serverar i normaldrift ca 700 lunch samt även frukost,café verksamhet & catering. Då vår mission är att skapa smakupplevelse lagar vi det mesta från grunden.
Idag jobbar vi alltid för morgon dagen! Varje dag arbetar vi för att ge gästen det lilla extra både i smak och upplevelse. Redan första steget innanför dörren ska vår mat smaka bra.
Vi söker nu en driven och erfaren kock som tillsammans med vårt team vill vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och kunskap för mat tar vi för givet. Du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.
Vi vill att du har minst 6 års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.
Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs att arbeta i team och är ansvarstagande. Egenkontroll och HACCP är en självklarhet för dig. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift, och du har datorvana.
Arbetsuppgifter:
• Daglig lunchproduktion
• Menyplanering tillsammans med köksmästaren
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll
Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag
Tillträde: Enligt överenskommelse
Har du frågor kontakta köksmästare Thomas Lindberg på tel: 0340-668393.
Ansökan endast via mail till:
ann.dahlgren@fazer.comVälkommen med din ansökan senast 2012-12-07.
Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg, HRF, tel 08-470 72 81,
070-329 81 12.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten tillsätts snarast.
Publiceringsdatum2012-11-12Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-12-07
Ange följande referens när du ansöker: 20475
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktEva Sternander
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1389068
Observera att sista ansökningsdag har passerat.