Trainee till Assisterande Restaurangchef
Jensen´s Boefhus AB / Servitörsjobb / Borås
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Borås,
Bollebygd,
Svenljunga,
Ulricehamn,
Alingsås eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Jensen´s Boefhus AB i Borås,
Göteborg,
Jönköping,
Örebro,
Västerås eller i
hela Sverige Jensen's Bofhus söker trainee till assisterande restaurangchef till vår Restaurang i Borås
Jensen's Bøfhus är ett danskt företag med 41 restauranger runtom i Danmark, Sverige och Tyskland och besöks av över 5 miljoner gäster per år. I Sverige finns det för närvarande 8 stycken restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Borås och Västerås.
Jensen's söker därför nu en ny erfaren ledare till vår restaurang i Borås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på
www.jensens.seArbetsbeskrivning:Som assisterande restaurangchef är Du ytterst ansvarig för restaurangen när Restaurangchefen ej är på plats. Du ska se till att driva den så optimalt som möjligt inom konceptet med hänsyn till såväl gästernas trivsel som ekonomi och personalens behov. Du ska arbeta för att gästen ska få en så trevlig upplevelse som möjligt och aktivt själv delta i den dagliga driften av restaurangen enligt schema och medverka vid öppning och stängning enligt checklistor. Du ska se till att all personal är medvetna om Jensen's Bøfhus strategi och mål för restaurangen.
Publiceringsdatum2010-09-02Dina arbetsuppgifter• Delta aktivt i det dagliga arbetet i restaurangen- varje dag.
• Kontrollera bemanningen varje dag och se till att arbeta för att de ekonomiska målen för restaurangen uppnås.
• Ta emot gäster och ansvara för att arbetet flyter på så bra som möjligt för dina medarbetare samt att gästerna får en sådan trevlig upplevelse att de kommer tillbaka.
• Löpande kontrollera kvaliteten på Jensen's produkter samt kontrollera restaurangen enligt checklistor.
• Informera restaurangchefen om reaktioner från gäster och personal samt i frånvaro av restaurangchefen hålla i briefing med personalen.
• Ansvara för daglig bokföring.
• Ansvara för ekonomi och budget för restaurangen tillsammans med restaurangchefen.
• Planering av schema.
Arbetslivserfarenhet:Kraven inför detta arbete är att du har arbetserfarenhet från annan konceptverksamhet samt har minst 3 års erfarenhet från en ledande befattning. Du ska från dina tidigare erfarenheter utvecklat en förmåga att samarbeta med folk från skilda bakgrunder och erfarenheter.
Det är mycket meriterande om du tidigare har haft budget- och ekonomiansvar för en verksamhet.
Personliga egenskaper: Du ska brinna för restaurangbranschen och veta att det är inom den som du ser din framtid, engagemang är a och o inom Jensen's Bofhus. Du ska tycka att det är kul med gästkontakt och tycka att det är spännande att få möjligheten att vara Jensens ansikte utåt. Du ska vara beredd att arbeta snabbt, hårt och effektivt när det behövs. Du ska vidare vara en prestigelös person som är öppen för att lära och har nära till skratt.
För rätt person så erbjuder Jensens mycket goda utvecklingsmöjligheter.
Övrigt: Jensens har Kollektivavtal med Unionen och HRF.
Arbetstider och omfattningTillsvidare
ErsättningEnligt avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2010-09-20
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktEvelina Nilsson
FöretagJensen's Bøfhus AB
AdressJensen's Bøfhus AB
Læssøgade 215
5230 Odense
Jobbnummer 723315
Observera att sista ansökningsdag har passerat.