Teamchef - Måltider Sahlgrenska

Regionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska sjukhu / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Regionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska sjukhu i Göteborg

Regionservice är Västra Götalandsregionens interna serviceleverantör. Vi levererar och utvecklar service inom bl.a. löne- och ekonomiadministration, patienthjälpmedel, telefoni, materialförsörjning, måltider, lokalvård, transporter, tryckeri, tvätteri och vaktmästeri. Vår vision är att bli Sveriges ledande servicepartner inom vården, vi erbjuder både samhällsviktiga och intressanta arbetsuppgifter och vill tillvarata alla medarbetares möjligheter att utvecklas tillsammans med oss för att nå vår vision.

Regionservice har i dagsläget ca 3 200 anställda och omsätter årligen ca 4 miljarder kr.

Enheten Måltider är en del av område Gemensam Produktion och ansvarar för produktion av patient- och restaurangmåltider i Västra Götalandsregionens sjukhuskök.

Vårt uppdrag är att leverera ett professionellt måltidskoncept med hög kvalitet på varor och tjänster. Med kunden i fokus vill vi bidra till en helhetsupplevelse där krav på både smak, hälsa och etik tillgodoses. Vårt mål är att vi ska bli Sveriges ledande leverantör av goda och hållbara måltider.

Nu söker vi dig med passion för mat som vill vara med att starta upp och utveckla vårt helt nybyggda kök på Sahlgrenska sjukhuset!

Publiceringsdatum
2016-03-07

Dina arbetsuppgifter
Som teamchef är du första linjens chef och har verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar för ditt team och är direktrapporterande till sektionschefen för sektion Sahlgrenska. I ditt ansvarsområde ligger inköp, meny, diet samt utveckling inom nämnda områden.

Du har drivkraft och förmåga att kontinuerligt utveckla och förbättra verksamheten och genom ditt arbetssätt så motiverar och inspirerar du dina medarbetare så att ni tillsammans når verksamhetens uppsatta mål. Du arbetar i nära samarbete med sektionschef och tillsammans med denne bidrar du aktivt till att driva verksamheten framåt inom ramen för de överenskommelser som vi har med våra kunder.

Du säkerställer att medarbetare arbetar professionellt och i enlighet med verksamhetens mål och gällande lagar, riktlinjer och rutiner.

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning med examen från kostvetarprogrammet, med kompetens inom livsmedelskunskap, måltidsproduktion inom storkök, dietetik, ledarskap och produktionsekonomi.

Du har dokumenterad erfarenhet av att leda, utveckla och motivera medarbetare och grupper till goda resultat och av att leda förändrings och förbättringsarbete. Vi vill även att du har erfarenhet av storhushåll där tillagning av patientmåltider och dietkoster ingår. Du har god datavana, med erfarenhet av kostdata- och beställningssystem inom storköksproduktion. Meriterande är erfarenhet av både varm, och kallmatsproduktion samt brickdukningssystem. Meriterande är även en fördjupad kunskap om dietetik. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska såväl i tal som i skrift.

Personliga egenskaper, såsom att vara kommunikativ, trygg, och kvalitetsmedveten med en hög servicekänsla är mycket viktigt. Med din sociala kompetens har du lätt för att skapa goda relationer både gentemot kunder och inom den egna organisationen.

Vi arbetar aktivt för en hälsofrämjande arbetsplats och har du erfarenheter av och kunskap i att som ledare arbeta hälsofrämjande är det meriterande.

Västra Götalandsregionens chefskriterier ligger som grund för denna rekrytering.

Chefskriterierna är;

• Värdegrundsbaserat chefskap
• Mål & resultatorienterat chefskap
• Kommunikativt chefskap
• Utvecklingsorienterat chefskap

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Så ansöker du
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Varaktighet, arbetstid
100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-03-21
Ange följande referens när du ansöker: 2016/1492
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Maria Zenovon, sektionschef 0700 - 20 65 58

Facklig kontakt
Carina Hammarberg, Ledarna 0706-42 04 87
Ingrid Martinsson, Kommunal 0708-81 91 11
Egil krog, Vision 0733-12 33 98

Företag
Regionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska sjukhuset

Adress
Regionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska sjukhuset
Diariet, Regionens Hus
54287 Mariestad

Kontorsadress
Diariet, Regionens Hus

Jobbnummer
2709047

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Regionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska sjukhu

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Regionservice, Gemensam Produktion, Måltider, Sahlgrenska sjukhu: