Sushikock med möjlighet att bli egenföretagare

Brillera Group AB / Kockjobb / Jönköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Jönköping, Aneby, Habo, Mullsjö, Vaggeryd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Brillera Group AB i Jönköping

Vill du jobba som sushikock?Vi söker nu en sushikock på deltid till vår sushibar i centrala Jönköping.Du kommer få lära dig allt du behöver för att kunna driva vår sushibar. Du provjobbar en dag och om det känns bra får du en 4-6 veckor lång upplärning. Sedan tar du över på deltid och ansvarar tillsammans med vår heltidskock för den dagliga driften.Om allt funkar bra finns eventuellt möjlighet att själv ta över verksamheten.Vi söker även en ansvarig på heltid som är sugen på att ta över verksamheten efter ett tag. Vi tycker det vore perfekt om ni som söker är ett par, så kan ni lägga upp arbetstiderna lite som ni vill. Kolla gärna in vår andra annons.Vem leter vi efter?Det är alltid smidigt om du redan har jobbat med sushi eller i något annat kök, men vi tycker det viktigaste är att du har en skön karaktär, sen kan vi lära dig arbetet.Okej, vad är en skön karaktär då?Vi är ett pyttelitet företag som säljer känslig mat till kunder vi älskar. Därför behöver du vara:Snabblärd -Du kommer att lära dig inte bara hur man gör sushi, utan även allt från hur kassan funkar till hur och var man beställer från våra leverantörer, till temperaturkontroll och filéteknik.Check på det, fattar! :DRenlig -Sushi är känslig mat eftersom den till viss del serveras rå. Du kommer behöva tvätta händerna typ 1000 gånger om dagen och hålla allt rent och prydligt.Bacillskräck? Bra, då vet vi att våra hygienkrav redan sitter i ryggmärgen! Trevlig -Vi vill att våra kunder hämtar sin sushi och går härifrån med ett leende på läpparna. Det är bra om du är pratglad och positiv.Go och gla? Sällan sur? Gött!Ansvarsfull -Du kommer att driva verksamheten som om den vore din egen därför anlitar vi dig som tänker som en egenföretagare. Det betyder att du måste göra allt för att Sushi MOTO ska funka och frodas; komma i tid och göra det som behöver göras. (Även om du hellre skulle stanna hemma och kolla Game of Thrones en dag.)Det här är superviktigt för oss, och något som vi vill ha referenser på från en tidigare arbetsgivare.Jäkligt snabb, stresstålig och uthållig -Att driva en sushibar är litegrann som att sprinta en marathon. Söker du jobbet så måste du vara beredd på att jobba långa dagar, klara av att vänta med rasten tills den hinns med, vara trevlig mot kunderna även om det är sent och du är trött.Det låter kanske tufft, men vi vill vara ärliga så att vi hittar rätt personer direkt och det finns en morot: Du kommer tjäna mer pengar när försäljningen överstiger en viss summa. Vilka är arbetsuppgifterna?Sushibaren har 6-10 sittplatser och mest avhämtning. Du kommer göra det som behövs för att allt ska rulla på, tex:Utföra egenkontrollFiléa fiskTillaga risBereda och servera sushi och tillbehörSvara i telefon och på MessengerTa beställningar som kommer in via webbenTa betalt och göra dagsavslutGöra inlägg i social media (valfritt)Hålla lokalen renTa hand om diskenSäkert något mer...Om oss:Vi är ett par som drivit sushibarer i dryga tjugo år runtom i Sverige. Nu vill vi lära ut det vi kan och låta yngre förmågor ta över. Vi söker både en heltidsanställd sushikock som ansvarar för verksamheten och dig som vill jobba deltid. Vi kommer att hålla hemsidan uppdaterad och ha koll på den digitala marknadsföringen och bokföringen. I övrigt förväntar vi oss att du som jobbar hos oss, efter upplärningen, tar hand om resten. Självklart kommer vi finnas som stöd om det uppstår frågetecken!Var ligger arbetsplatsen?Du kommer att jobba på Kyrkogatan 16 i centrala Jönköping.Hur mycket tjänar jag?Du kommer ha en vanlig lön som vi förhandlar fram tillsammans. (Under upplärningsveckorna ökar lönen ju mer du lär dig för att bli till full lön när du kan jobba självständigt.)När dagskassan överstiger en viss summa kommer du även få en bonus som betalas ut månadsvis.Hur mycket jobbar jag?Under upplärningsperioden är det bra om du kan jobba ungefär 9-15 varje vardag i 4-6 veckor.Vi har inget färdigt schema sedan, men efter att du lärt dig behöver vi dig antagligen oftast på vardagar 9-15, men kanske också vissa kvällar, typ fredagar och söndagar.Våra arbetstider är runt 7-22 måndag till lördag.När börjar jag?Så fort som möjligt. Provjobb under en dag och sedan upplärning i 4-6 veckor.Behöver jag kunna flytande svenska i tal och skrift?Nej. Om du kan svenska någorlunda och klarar av att ta emot beställningar på svenska utan att det blir fel så räcker det. Om du inte är jättebra på svenska men kan engelska är det ett plus eftersom vi vill att du ska prata med kunderna och ha trevligt!Behöver jag ha körkort och bil?Nej. Du kommer jobba på Väster i Jönköping, nära resecentrum och busshållplatsen.Jag bor inte i Jönköping, finns det någonstans att bo?Ja. Vi har eventuellt en trerumslägenhet som vi kan hyra ut i max två år. Sökande till heltidstjänsten har dock förtur till lägenheten.Hur ansöker jag?Maila, ring eller skicka meddelande på Messenger.Vi vill veta vem du är, vad du gjort innan, gärna om du vill bli egenföretagare, och vi vill ha namn och mobilnummer till en referens från en tidigare arbetsplats.Mail: hello@sushimoto.seMobil: +46707148704Messenger: m.me/billy.brillantes

Publiceringsdatum
2019-05-13

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-05-27
Ange följande referens när du ansöker: sushikock deltid

Företag
Brillera Group AB

Jobbnummer
4784472

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Brillera Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Brillera Group AB: