Stf.Restaurangchef/event coordinator

Sodexo AB / Chefsjobb / Jönköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Jönköping, Aneby, Habo, Mullsjö, Vaggeryd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Jönköping, Habo, Vaggeryd, Nässjö, Falköping eller i hela Sverige

Stf.Restaurangchef/event corrdinator.

Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder ¬ och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.

Sodexo driver sedan länge restauranger, cafeér, barer, catering, städ samt andra fastighetstjänster på Elmia i Jönköping. Verksamhetsområdena food & meeting, lokalvård och logistiktjänster. Området food & meeting består utav lunchrestauranger, ala carté, bar, café, butik, konferens, catering, vending och events. Här söker vi nu en Stf. Restaurangchef som är ett led i att säkra upp leveransen mot kunden.

Vi söker en trygg och erfaren ledare som coachar vårt restaurangteam att nå uppsatta mål samt överträffar gästens förväntningar. Du har givetvis ett gediget intresse för mat och dryck. Du är den givna länken i beställningsledet och van vid att lämna förslag på allt från det lilla mötet, till det strora evenemanget på flera tusen gäster. Att se helheten är för dej en självklarhet. Kvalitet och service är dina ledord!

I din roll har du ekonomiskt ansvar samt utvecklingsansvar för restaurangerna, barer, cafeét, catering och kvällsarrangemang. Du arbetar med långsiktig planering för att i minsta detalj utföra och leverera middagar, mässor och events till kundens totala nöjdhet, personalplanering av dylika evenemang ingår naturligtvis. Du ingår i uppdragets ledningsgrupp och rapporterar till platschefen som du har ett mycket nära arbete med. 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
•     Personalplanering
•     Planering av utbud
•     Event planering med tillhörande kostnadsberäkningar.
•     Inköp
•     Administration/ prognos-budget, offerter
•     Kommunikation
•     ProjektledningKrav/kvalifikationer: 

•     Tidigare erfarenhet av motsvarande chefsposition med minst 5 års erfarenhet
•     Duktig administratör och ekonomiskt sinne
•     Har goda referenser
•     God datorvana
•     Svenska och engelska i tal och skrift Personliga egenskaper:

•    Du är en duktig ledare i stora team med många involverade
•    Stort engagemang och organisatoriskt sinne
•    Ditt matintresse är omfattande
•    Du har hög social kompetens och ett högt servicetänkande
•    Du drivs av mötet med gästen och är duktig på kommunikation
•    Du drivs av utveckling Tjänsten är tillsvidare, heltid, måndag-fredag (kvällar/helger förekommer) Tillträde omgående.

Har du frågor kontakta Henrik Wiberger, Platsområdeschef, på mailadress:  henrik.wiberger@sodexo.com alternativt telefon: 08-5788 4532.

Din ansökan vill vi ha senast 2013-10-31

Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag

Publiceringsdatum
2013-09-25

Arbetstider och omfattning
Ej specificerat , Heltid , Tillsvidareanställning

Så ansöker du
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Adress
Sodexo AB
Box 47620
11794 Stockholm

Jobbnummer
1661304

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: