Stabil Köksmästare
Gröna Lund / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gröna Lund i Stockholm,
Norrköping eller i
hela Sverige Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och ingår i temaparkskoncernen Parks & Resorts Scandinavia AB tillsammans med Kolmårdens Djurpark, Skara Sommarland, Vildmarkshotellet, Furuviksparken och Aquaria Vattenmuseum. Företaget har ca 90 tillsvidareanställda och sysselsätter tillsammans med hyresgäster ytterligare 1400 säsongsanställda. Gröna Lund har drygt en miljon besökare per säsong och omsätter ca 350 miljoner kr, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.
Attraktioner, sockervadd och konserter i alla ära men vad vore Gröna Lund utan vårt spännande utbud av mat och restaurangupplevelser? Anrika Tyrol erbjuder en av Stockholms bästa festvåningar och ett vilt julbord utöver det vanliga.
Nu söker vi dig som med ett tydligt ledarskap och en positiv framåtanda samt god förståelse för restaurangekonomi och resursoptimering vill vara med och leverera matupplevelser i världsklass till våra nya och återkommande gäster. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och förstår vikten av ett starkt ledarskap för Gröna Lund och dina medarbetares fortsatta utveckling. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten och flexibel i ditt arbetssätt.
Som Köksmästare är du ytterst ansvarig för kökets leverans mot gäst samt att medarbetarna trivs och utvecklas i sitt arbete. Du kommer aktivt arbeta med gästundersökningen och andra styrverktyg som på olika sätt hjälper oss mäta vår verksamhet. I rollen är det viktigt att du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete som består i allt ifrån beställning, tillagning, arbetsledning, tidrapportering, bemanningsplanering och kontering av fakturor.
Vi ser gärna att du har jobbat med arbetsledning inom restaurang tidigare och det är dessutom meriterande om du genomgått restaurangutbildning. Det viktigaste är att du brinner för matlagning och ledarskap inom restaurangbranschen.
Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Ansök via vår hemsida
www.parksandresorts.com . Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start 1 mars. Lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 16 februari.
För frågor angående tjänsten kontakta Samuel Cabrera 010 708 95 52 el
samuel.cabrera@gronalund.comVarmt välkommen in med din ansökan!
Publiceringsdatum2014-01-14Arbetstider och omfattningEj specificerat , Heltid , Tillsvidareanställning
Så ansöker duAnsökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktRekrytering på, Parks and Resorts 010 708 94 00
rekrytering@parksandresorts.comFöretagGröna Lund
AdressGröna Lund
LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
11521 Stockholm
Jobbnummer 1749168
Observera att sista ansökningsdag har passerat.