Spiskock med tillhörande arbetsuppgifter till Pråmen Västerås
Cheffle AB / Kockjobb / Västerås
2024-02-09
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Spiskock med tillhörande arbetsuppgifter till Pråmen Västerås" (publicerad 2024-09-11) ⬅️
Visa alla kockjobb i Västerås,
Hallstahammar,
Surahammar,
Eskilstuna,
Enköping eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cheffle AB i Västerås,
Hallstahammar,
Strängnäs,
Skinnskatteberg,
Fagersta eller i
hela Sverige Pråmen är en levande restaurang där gästen är i fokus tillsammans med mat och dryck i kombination!
Som restaurang jobbar vi med luncher och middagsevent. Våra "fasta" event är avsmakningsmenyer på 9-16 serveringar med tillhörande dryckespaket. Utöver det så skräddarsyr vi middagar efter våra gästers önskan och behov.
Matlagningen har fokus på säsong, lokalt, vilt, fisk och skaldjur. Allas delaktighet är viktig och som ett team gör vi sakerna tillsammans för att nå våra mål!
För att komplettera Pråmen så har vi även vår sommarkrog Magasinet, belägen på kajen utanför.
Magasinet är en sjönära sommarkrog med fokus på gäster, atmosfär, miljö och välsmakande enklare rätter som serveras i högt tempo utan avkall på kvalitet och finess. Vår meny omfattar allt från sallader, smörrebröd, färska skaldjur, varmrätter och desserter. Vi serverar full meny hela dagen, sju dagar i veckan.
Magasinet i sig har anor från mitten 1900- tal och har fungerat som magasin för bojar, tampar och annan hamnutrustning. En tidigare central plats i hamnen som vi har återuppväckt, för att på vårt sätt återigen bli en plats full av liv, nu med glädje, mat och dryck.
Vi behöver bli fler. Nu letar vi efter en Spiskock.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och en strävan efter att utvecklas.
Här arbetar vi alla nära tillsammans och personalgruppen/gruppkänslan är otroligt viktig för vår fortsatta utveckling.
Hög social kompetens och en positiv attityd är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet.
Medvetenhet om allt vi gör, från våra bönder som lägger ner så mycket tid och kärlek på sina råvaror till dess att tallrikar lämnar köket.
Här kommer du att vara en del av ett aktivt och kreativt kök där alla rätter och råvaror följer säsong med matchande drycker. Hög vinkunskap, tydlig inriktning och stort branschintresse.
Du bör ha en strävan att vilja arbeta med lokala råvaror då vi samarbetar med lokala fiskare, jägare och odlare.
Hel fisk och helfall är en stor del av vår verksamhet.
Vi serverar lunch och har återkommande middagsevent med avsmakningsmenyer på 9-16 serveringar. Serveringen aktiv och vi presenterar alltid mat och dryck vid bordet.
Hos oss så jobbar man även ute på Magasinet under sommarsäsongen.
Schemat är ett fast rullande med både dagtid, kvällstids och lediga helger.
Lön efter avtal/överenskommelse.
Tjänsterna omfattar 100 % med arbetsstart efter överenskommelse.
Du behöver ha/vara:
• Brinnande intresse för matlagning
• Kreativ
• Kunskap i anatomi (vi lär gärna ut)
• Goda sammarbetsegenskaper
• Gilla det sociala
• Kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.
• Flexibel med arbetstider då vi har gäster när andra är lediga
• Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst
• Köksekonomisk förståelse
2-4 års erfarenhet
Ersättning Fast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-03-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Cheffle AB (org.nr 559139-5024)
Arbetsplats Pråmen Västerås
Jobbnummer 8456796
Observera att sista ansökningsdag har passerat.