Specialkock till Skogskällan
Huddinge Kommun / Kockjobb / Huddinge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Huddinge,
Botkyrka,
Stockholm,
Salem,
Ekerö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Huddinge Kommun i Huddinge,
Stockholm eller i
hela Sverige Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.
I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.
Läs mer om Huddinge pedagogiska plattform
https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/arbeta-i-skola-och-forskola/ Om arbetsplatsen
Skogskällan tillhör Fullersta rektorsområde i Huddinge. Skolan ligger naturskönt beläget i kanten av Fullersta villaområde med härlig skog och Källbrinks idrottsplats alldeles inpå knuten. Rektorsområdet omfattar tre skolenheter Stenmoskolan F-3, Skogskällan F-6, och Gula villan 6-9. Rektorsområdet har cirka 1000 elever.
I Skogskällan F-6 arbetar 35 pedagoger med 370 elever i årskurs F-6. Pedagogerna arbetar i arbetslag. Verksamheten är väl fungerande och präglas av kompetens och positiv elevsyn.
•
Publiceringsdatum2020-08-05Dina arbetsuppgifterDu kommer att tillsammans med kökschefen ansvara för tillagning av en huvudrätt, en vegetariskrätt samt en soppa varje dag. Vi serverar även ett stort antal specialkost dagligen vilket kommer vara ditt huvudansvar.
Du behöver ha datavana eftersom all beställning och menyplanering sker via data. Du kommer ansvara för inköp och egenkontroll vid kökschefens frånvaro och kunna planera ditt arbete samt handleda dina arbetskamrater. Diskning och städning av köket samt alla övrigt förekommande uppgifter i ett restaurangkök ingår i arbetet.
ProfilDu har kockutbildning eller motsvarande hotell- och restaurangprogrammet med inriktning storhushåll och minst tre års erfarenhet av storhushåll.
Huvuduppgiften är hantering av allergi- och specialkost vilket kräver att du måste kunna läsa och förstå innehållsdeklarationer på olika livsmedel.
Specialkostutbildning är önskvärt.
Du har goda kunskaper i säker mathantering och livsmedelshygien.
Du har utbildning i egenkontroll enligt HACCP.
Det kan förekomma vissa livsmedelsbeställningar varför vi helst ser att du behärskar svenska språket och har viss datakunskap.
I arbetet förekommer en del tunga lyft vilket gör att du bör vara i god fysik form.
Du ska vara prestigelös och duktig på att samarbeta då vi ser teamarbete som en avgörande kvalitetsfaktor, men du behöver också kunna arbeta självständigt. Ett brinnande matintresse och en längtan efter att förändra skolmaten till det bättre ser vi också som viktiga egenskaper.
Vi eftersträvar en jämn könsfördelning varför vi gärna ser manliga sökande.
Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.
http://www.huddinge.se/formaner Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se Facklig kontaktinformation
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare Deltid 75% snarast möjligt eller efter överenskommelse
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2020-08-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagHuddinge kommun
Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "BUF:2020:291".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Huddinge kommun (org.nr 212000-0068)
Jobbnummer 5311426
Observera att sista ansökningsdag har passerat.