Souschef (tillsvidareanställning)
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Innanför Lisebergsparkens grindar finns högklassiga restauranger och krogar, var och en med sin speciella inriktning.
På Stjärnornas Krog består utbudet av framför allt grillrätter och hamburgare, dessutom olika desserter, matiga sallader och charkuterier. Under juletid serveras ett klassiskt julbord, och under sommaren dukas det upp en uppskattad grillbuffé. På The Green Room erbjuds en nyskapande och välsmakande vegetarisk buffé. På showkrogen Rondo, som delar kök med Stjärnornas Krog, finns såväl á la carte som bankettdrift, med volymer upp mot 500 gäster.
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende. Liseberg ägs av Göteborgs Stad och sysselsätter ca 400 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Bolaget omsätter årligen ca 1,1 miljard kronor.
Arbetsuppgifter och kvalifikationer
På Stjärnornas Krog, Rondo och The Green Room finns två souschefer, vars främsta uppgift är att fungera som köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du behöver även erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har tidigare arbetat med buffé och á la carte samt beställningsverksamhet, och är van vid höga volymer som ska levereras i högt tempo. Har du även arbetat med vegetariska rätter är detta en merit.
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.
Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.
Publiceringsdatum2016-06-20AnställningsvillkorTjänsten är en tillsvidareanställning med villkor enligt gällande årsarbetstidsavtal mellan HRF och Liseberg. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta köksmästare Johannes Forssén eller souschef Sebastian Nyström, båda nås på telefon 031- 733 02 69.
Välkommen med din ansökan senast den 15 juli. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
Varaktighet, arbetstid
100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställning
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-07-15
Ange följande referens när du ansöker: 2016/55
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFacklig kontaktAnnika Sollner, HRF 0762-098856
Anastassios Grozos, Unionen 031-7330257
Anders Ingemarsson, Kommunal 031-7330176
FöretagLiseberg AB
AdressLiseberg AB
Nellickevägen 6
40222 Göteborg
KontorsadressNellickevägen 6
Jobbnummer 2913939
Observera att sista ansökningsdag har passerat.