Souschef till Tyrolen
Liseberg AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Liseberg AB i Göteborg Liseberg söker souschefer till Tyrolen, en av våra mycket uppskattade restauranger!
Tyrolen
Tyrolen hade premiär 1971, men har en historia som sträcker sig betydligt längre bak än så.
Byggnaden som Tyrolen är belägen i har kallats både Tyrolerrestauranten, Tyrolerhallen, Eggers och Ekebacken genom åren. Kärt barn har alltid haft många namn på Liseberg.
Tyrolen har ett lika inarbetat som tydligt koncept. Det är tyrolskt så det förslår både när det gäller inredning och meny. Här kan du njuta av klassiska rejäla rätter från Tyrol-regionen så som kalte platte, gulasch, wurst och wienerschnitzel tillsammans med ett stort utbud av österrikisk och tysk öl. Här återfinns också Lisebergs somriga öl-oas. Det finns inte mycket som slår upplevelsen att njuta av en ljummen sommarkväll i en äkta Biergarten; någonting du hittar på Tyrolens lummiga uteservering.
Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Souschefens främsta uppgift är att fungera som köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, alternativt relevant erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning samt menyplanering. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med à la carte, och är van vid höga volymer som ska levereras i högt tempo.
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.
Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Områdeschef/restaurangchef Anna Kindh på telefon 0762-91 03 70 eller på mejl:
anna.kindh@liseberg.se alt köksmästare Daniel Thürauf på mejl:
daniel.thurauf@liseberg.se Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 november. Välkommen med din ansökan!
Ersättning Fast lön
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-11-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Arbetsgivarens referens Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2023/219".
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Liseberg AB (org.nr 556023-6811)
Kontakt Anna Kindh
anna.kindh@liseberg.se Jobbnummer 8226435
Observera att sista ansökningsdag har passerat.