Souschef till Smådalarö Gård Hotell och Spa
Sabis AB / Kockjobb / Haninge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Haninge,
Ödeshög,
Hjo,
Vadstena,
Boxholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Haninge,
Nacka,
Knivsta,
Botkyrka,
Huddinge eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida:
https://www.sabis.se/Vill du vara en del av vårt team på Smådalarö Gård Hotell & Spa, en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård? Vi söker nu en souschef som brinner för att leda och inspirera vårt köksteam och som vill vara med och skapa enastående matupplevelser för våra gäster. Hos oss kan du njuta av en bekymmersfri tillvaro och få möjlighet att utvecklas i en varm och personlig miljö.
Om rollen:
Som souschef kommer du att vara en nyckelperson i köket och arbeta nära vår kökschef. Du kommer att ha ansvar för att leda och organisera köket samt säkerställa att våra gäster får en smakupplevelse utöver det vanliga. Du kommer att vara delaktig i menyns utformning, inköp av råvaror och planering av kökets dagliga verksamhet. Dessutom kommer du att vara ansvarig för att upprätthålla höga kvalitetsstandarder och säkerställa att alla rätter serveras på rätt sätt och i rätt tid.
Publiceringsdatum2023-08-21ProfilVi söker dig som har tidigare erfarenhet som souschef eller liknande befattning inom restaurang- eller hotellbranschen. Du är en passionerad och kreativ kock med gedigna kunskaper inom matlagning och menyskapande. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att hantera stressiga situationer på ett professionellt sätt. Vidare är du en utmärkt ledare och har förmågan att motivera och inspirera ditt team. Du är noggrann, strukturerad och har goda kunskaper inom hygien och livsmedelssäkerhet.
Vi erbjuder dig:
Som souschef hos oss får du möjlighet att vara en del av ett fantastiskt team på en av Sveriges största hotelldestinationer i Stockholms vackra skärgård. Du kommer att få arbeta med utmanande och varierande matlagning med riktigt bra råvaror. Dessutom kommer du att ha möjlighet att vara med och påverka menyn och skapa nya spännande rätter. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.
Ansökan:
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår F&B manager Frederic Bertuit på
Frederic.Bertuit@sabis.se. Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida
www.smadalarogard.se för mer information.
Ersättning Enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2023-09-21
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888)
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Arbetsplats Sabis
Jobbnummer 8044364
Observera att sista ansökningsdag har passerat.