Souschef till Smådalarö Gård

Sabis / Kockjobb / Haninge
2014-06-30
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef till Smådalarö Gård" (publicerad 2018-09-13) ⬅️


Visa alla kockjobb i Haninge, Ödeshög, Hjo, Vadstena, Boxholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Haninge, Knivsta, Botkyrka, Huddinge, Stockholm eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Smådalarö Gård ligger idylliskt inne i Hemviken i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm C. Smådalarö Gård är vår golf- och skärgårdspärla där vi arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi är ca 20 medarbetare på Smådalarö Gård. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.Besök gärna: www.smadalarogard.se
Vi söker en souschef med hög ambitionsnivå som gillar att arbeta i en trevlig miljö och med stor variation på matlagningen. Vi serverar vällagad mat med råvaror av högsta kvalitet. Du får vara med och bistå köksmästaren och vara ansvarig när köksmästaren inte är på plats. Vara med och leda den dagliga driften och även vissa administrativa uppgifter.
Du bör ha minst 5 års kökserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta med konferensbeställningar är det meriterande. Vi ser att du är självständig och samarbetsvillig med stort personligt engagemang och ansvarstagande. Du är van att arbeta över gränserna och vågar ta egna beslut. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Tjänsten är heltid och är förlagd till dagtid/kvällstid och helger.
Tjänsten ska tillsättas under augusti/september. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Jakob Brännberg tel. 070-7420456 eller hotellchef Åse Sinnby tel. 073-3497497.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publiceringsdatum
2014-06-30

Arbetstider och omfattning
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-08-06
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
ÖSTGÖTAGATAN 100
11664 Stockholm

Kontorsadress
ÖSTGÖTAGATAN 100

Jobbnummer
1926421

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: