Souschef till Sjöpaviljongen
Stockholms Restauranger och Wärdshus Holding AB / Kockjobb / Stockholm
2025-01-08
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms Restauranger och Wärdshus Holding AB i Stockholm,
Vaxholm,
Täby eller i
hela Sverige Sjöpaviljongen ligger vackert beläget vid stranden i Alvik med hela Essingefjärden glittrande utanför fönstren, endast en kvart från city. Värdshuset har öppet 363 dagar om året och håller i klassisk värdshus-anda hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. Under året dukas det upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, Mårten Gås och julfirande. Menyerna bygger på klassiska svenska smaker med tyngdpunkt på hav och grill - svenskt mathantverk inspirerat av årstidens växlingar.
Du kommer arbeta med klassisk matlagning med säsongsbetonad meny över året. Vi jobbar endast med bra råvaror och lagar mat ifrån grunden.
Vårt kök har en stabil grund av erfaren personal som är vana att jobba ihop och som söker en ny driven medarbetare som vill vara med att utvecklas med oss. Önskemålet är att hitta en stresstålig och matintresserad person med en glad och positiv inställning till livet. Vi kör ett tvåveckors schema med en längre vecka och en kortvecka med mycket ledighet, bra möjligheter till utveckling genom kurser osv, stabilt företag med förmåner och möjlighet till vidareutveckling inom koncernen. Vi kör både lunch och kvälls á la carte.
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-02-07
E-post:
karriar@melandersgroup.se Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Stockholms Restauranger och Wärdshus Holding AB (org.nr 559095-4276),
https://sjopaviljongen.se/ Tranebergs Strand 4 (
visa karta)
167 40 BROMMA
Arbetsplats Sjöpaviljongen (Melanders Group)
Jobbnummer 9092032