Souschef till Saab
Sabis AB / Kockjobb / Solna
2025-05-20
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Solna,
Stockholm,
Lidingö,
Huddinge,
Täby eller i
hela Sverige Sabis etablerar en helt ny verksamhet i Solna Strand - ett modernt kontorskomplex på cirka 66000 kvadratmeter som blir arbetsplats för omkring 2500 personer. Här ansvarar vi för hela mat- och dryckesupplevelsen: en lunchrestaurang med 700 gäster dagligen, ett café och mini-shop under varumärket Petite Sabis, vendinglösningar tillgängliga dygnet runt, samt en representationsvåning med två matsalar och lounge. Vi aktiverar dessutom en takterrass på 1400 kvadratmeter, levererar frukt till kontorets pentryn och ansvarar för all konferens- och mötesservice. Dessutom arrangerar vi större event i nära samarbete med vår kund.
Om rollen
Som souschef hos Sabis i Solna Strand är du en nyckelperson i kökets dagliga drift och ledarskap. Du arbetar nära köksmästaren och ansvarar för att leda teamet och fördela arbetsuppgifter i det operativa köket - från lunchservering till café, konferensförtäring och event.
Vi serverar varje dag 3-4 tallriksserverade lunchrätter tillsammans med en generös och fräsch salladsbuffé. Du är aktiv i menyplanering, ser till att smaker och logistik håller högsta nivå och har ett öga för detaljer - både i maten och i flödet.
Tillsammans med köksmästaren driver du verksamheten enligt HACCP och Sabis rutiner med fokus på kvalitet, hållbarhet och arbetsglädje. Här får du vara med från start och bygga upp en köksverksamhet där engagemang, struktur och service står i centrum.
Tjänsten är placerad i Solna Strand med planerad start i augusti 2025. Arbetstiden är huvudsakligen vardagar dagtid, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningsverksamhet och event.
Publiceringsdatum2025-05-20ProfilVi söker dig med flera års erfarenhet som kock och gärna tidigare ansvar i form av souschefsroll eller arbetsledning. Du behärskar både varm och kall mat, trivs i ett högt tempo och har en god känsla för kvalitet, smak och presentation.
Du är en naturlig ledare som skapar struktur och trygghet för dina kollegor. Du är lösningsorienterad, ansvarstagande och prestigelös, och du bidrar med arbetsglädje, respekt och engagemang i köket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av menyplanering, specialkost och eventverksamhet.
Observera att alla tjänster på denna enhet kräver en godkänd säkerhetsprövning enligt vår kunds rutiner. Det innebär bland annat ett utdrag ur belastningsregistret, och för vissa roller även ytterligare kontroller via Säkerhetspolisen.
Vi erbjuder dig
• En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
• Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
• Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
• Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Så ansöker duTjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Läs gärna mer om oss på
www.sabis.se. Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2025-06-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888),
http://www.sabis.se Kontakt Johanna Töverud
johanna.toverud@sabis.se Jobbnummer 9349635