Souschef till restaurang Sabis Alhamra i Tumba

Sabis / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

På vår restaurang Sabis Alhamra i Tumba serverar vi lunch till ca 500 personer dagligen och har även verksamhet i representationsvåning. Vi levererar också beställningar och kaffe till vår största kund Alfa Laval. Dessutom har vi livsmedelsproduktion och levererar ett stort utbud av färdigmat till Sabis livsmedelsbutiker och restauranger. Totalt är vi 9 personer i teamet på Sabis Alhamra och är ett glatt och prestigelöst gäng. Vi arbetar dagligen efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Som Souschef på restaurang Sabis Alhamra ingår följande uppgifter i din tjänst:
• Schemaläggning, inköp och menyskrivning
- Produktion och tillagning av våra varma och kalla rätter både till den dagliga lunchen samt till representationsluncher och middagar
- Produktion och tillagning av färdigmat som levereras till några av Sabis livsmedelsbutiker och restauranger.

Som Souschef kommer du att ha ett nära samarbete med köksmästaren och restaurangchefen. Vi har ett fokus på kvalitativ husmanskost och mat lagad från grunden. Vi jobbar som ett team där vi alla hjälps åt vid behov i disk, servering och ute i restaurangen.

Publiceringsdatum
2019-06-12

Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha jobbat i en liknande ledarroll i kök tidigare. Vi ser också att du har erfarenhet av att laga husmanskost och att du obehindrat kan kommunicera på svenska. Vidare har du erfarenhet av inköpsarbete och menyskrivning i kombination med schemaläggning. Du är inte heller främmande för att arbeta i Office-verktyget Excel.

Du arbetar med ordning och reda samt har en positiv och lösningsfokuserad inställning. Du är inte rädd att ta egna initiativ och motiveras av att utveckla dina medarbetare och få gruppen att jobba framgångsrikt ihop.

Vi kan erbjuda dig

• En arbetsplats med tacksamma arbetstider och ett gott samarbete med kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Så ansöker du
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och dag- och kvällsarbete förekommer, mellan kl 06-21. Frågor om tjänsten besvaras av restaurangchef Malou Rasmussen tel. 08-53020025.

Varmt välkommen med din ansökan! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
• -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-08-11
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
Box 6015
10231 Stockholm

Kontorsadress
Box 6015

Jobbnummer
4833249

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: