Souschef till Restaurang Europa

Sabis / Kockjobb / Stockholm
2014-12-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef till Restaurang Europa" (publicerad 2015-02-02) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

På Länsförsäkringar driver vi flera restauranger. På "Europa" serverar ca 300 gäster/dag och jobbar i en miljö med "open-kitchen" där har vi ett blandat matkoncept med husmanskost, asiatiskt och hälsoinspirerad mat. På "Länsrätten" serverar vi husmanskost till ca 1 000 gäster dagligen. Våra Kaffe & Deli: "Café Källan" och "Café Europa" har ett klassiskt caféutbud med sallader, smörgåsar, kakor mm. Totalt arbetar ca 28 personer för Sabis på Länsförsäkringar.

Som souschef är du ansvarig för att leda och fördela arbetet i köket på Restaurang Europa samt att delta i det dagliga arbetet i köket. På Sabis lagar vi all mat från grunden. Det är viktigt att du delar våra gemensamma värderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Menyplanering görs i samarbete med köksmästare och kallskänka. Du är även tillsammans med dem delaktig i HACCP, egenkontroll, kampanjplanering, merförsäljning och middagsarrangemang.

Du rapporterar till köksmästaren som är ansvarig för samtliga restauranger och caféer på Länsförsäkringar.

Vi ser gärna att du har 5 års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för det gröna köket, då vi vill utveckla det på Europa. Som person är du ansvarsfull, glad, kundinriktad, lösningsorienterad och kreativ. 

Tillträde 7/1. Tjänsten innebär framför allt dagtid kl. 7-16. Kvällsbeställningar förekommer.

Vid frågor om tjänsten kontakta köksmästare Ove Lindström. Telefonnummer: 08-58845101.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publiceringsdatum
2014-12-12

Arbetstider och omfattning
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-12-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
ÖSTGÖTAGATAN 100
11664 Stockholm

Kontorsadress
ÖSTGÖTAGATAN 100

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2100602

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: