Souschef till Restaurang e. Stockholm

Sodexo AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige

Nu söker vi en erfaren och kunnig souschef till vårt köksteam. Vi erbjuder en arbetsplats med höga ambitioner och kreativ matlagning inom a la carte och modern lunchbuffé. Vi månar om kvalitet och använder oss huvudsakligen av färska råvaror. Vi arbetar ständigt med utveckling och vi uppmuntrar nyfikenhet och driftighet.

Du är självgående med bred kunskap inom svensk matlagning, du är skicklig på att instruera och leda arbetskollegor i samråd med kökschef.

Här ingår du i ett stort och glatt team där vårt mål är att laga fantastiskt god mat.



Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:

• Laga fantastiskt god mat, omväxlinsvis à la carte och buffé till ca 700 hungriga lunchgäster.
• Leda hjälpande händer i matlagningen.
• Aktivt delta i utvecklingen och planeringen av verksamheten.
• Medverkar till att regler, rutiner och policys efterföljs.
• Ansvara för att egenkontroll sköts enligt rutiner.
• Ansvara för att god ordning i köket efterföljs.
• Rapportera till kökschef.
• Ansvara för att göra beställningar inom ansvarsområdet.

Kvalifikationer/Krav:

• Gymnasieutbildning inom hotell & restaurang eller motsvarande kockutbildning.
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 5 år varav de senaste 2 åren på konferensanläggning eller motsvarande.
• Erfarenhet av att arbeta självständigt med ansvar för sin station.
• Duktig på smaksättning, komposition och planering.
• Utbildning och erfarenhet av HACCP.

Publiceringsdatum
2018-09-12

Dina egenskaper
• Förmåga att lyssna och kommunicera.
• God planeringsförmåga.
• Förmåga och intresse av att arbeta i ett team.
• Behärskar situationer med ett ofta högt tempo.
• Ha viljan att utvecklas.
• Kunna skapa attraktiva upplägg både på bleck och tallrik.

Arbetstid: måndag - fredag 7,00 - 16,00.
Det förekommer även kvälls- och helgbeställningar.
Heltid, 40 tim/v.

Ansökan sker via vårt rekryteringsverktyg Reachmee

Restaurang e.
St Göransgatan 143
105 45 Stockholm

Vid ev frågor kontakta: camilla.svensson@sodexo.com

Senast 2018-10-09 vill vi ha din ansökan. Observera att intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-10-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Adress
Sodexo AB
Sankt Göransgatan 143
10545 stockholm

Kontorsadress
Sankt Göransgatan 143

Jobbnummer
4343453

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: