Souschef till Restaurang Bramaten, Stockholm
Fazer Food Services / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services söker nu en person med stor passion för mat och service till Restaurang Bramaten. Restaurangen ligger centralt i Stockholm vid Sergels torg med SEB som uppdragsgivare. Restaurangen serverar cirka 1100 lunch/dag och är inte öppen för allmänheten. Verksamheten omfattar, förutom lunch, konferenscatering till hela huset, affärsluncher i gästmatsalarna och festvåning.
Som souschef kommer ditt ansvar att vara den dagliga driften av köket i samråd med köksmästaren. Tillsammans med köksmästaren och övriga medarbetare ska du utveckla verksamheten och skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Du kommer aktivt att leva efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Våra förväntningar på dig är:
• Att du är mål- och resultatinriktad.
• Att du är en engagerad ledare som har förmåga att skapa starka team och delaktighet hos dina medarbetare.
• Att du har ett brinnande intresse för service, mat och dryck och inte är rädd för att prova nya trender.
• Att du har mycket god samarbetsförmåga och hög integritet.
• Att ständiga förbättringar är en naturlig del av ditt ledarskap.
• Att du är lyhörd för uppdragsgivarens önskemål.
Publiceringsdatum2015-04-15Kvalifikationer• Erfarenhet från ledande befattning i à la carte kök/storkök samt restaurang.
• Svenska flytande och behärskar engelska språket i både tal och skrift.
• Behärskar Microsoft Office-paketet.
Har du ytterligare frågor kontakta köksmästare Björn Schweighofer på telefonnummer 070-327 50 68.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl:
margareta.granda-berg@fazer.com .
Sista dag att ansöka är 2015-05-15
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-05-15
Ansökan sker via företagets webbplats.
FöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2249605
Observera att sista ansökningsdag har passerat.