Souschef till Proviant Humlegården

Agendarum Cater AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Agendarum Cater AB i Stockholm, Solna eller i hela Sverige

Agendarum / Proviant öppnar i augusti 2024 lunchmatsal och café på Kungliga biblioteket i Humlegården i centrala Stockholm. Vi söker nu en riktigt vass matlagare till uppdraget som tillsammans med övrig personal och ledningen för Proviant ska etablera en lunch- och caféverksamhet med högsta kvalitet och fantastiskt värdskap.
Proviant finns idag på tre platser i Stockholm och etablerar nu sin fjärde verksamhet. Vi är en snabbt växande restaurangkoncern där svensk råvarukultur och gott värdskap är våra fundament.
Vi söker en souschef med höga ambitioner och som gillar restaurangklassiker och svensk husmanskost precis som vi. På platsen ska vi måndag till fredag servera två dagens rätter och en Proviantklassiker (ca 150 lunch per dag), förse caféet med lunchsallader / kalla tallrikar samt producera catering till beställare i huset. Våra gäster är medarbetare på Kungliga biblioteket, besökare till biblioteket samt allmänheten runt Stureplan.
Vår organisation på platsen är av det mindre slaget där du rapporterar till platschef och har stöd och hjälp av Proviants ledning och organisation kring menyer och utbud, men du behöver vara självgående i drift och produktion. Du planerar arbetet och hanterar inköp och inventeringar. Tjänsten omfattar inte personalansvar.
Dina ordinarie arbetstider kommer vara dagtid måndag-fredag, med undantag för en del event- och middagscatering. Vi har stängt över sommar och jul samt röda dagar.
Arbetsmiljön är utmärkt; såväl matsal, café som kök. Bröd, bageri- och caféprodukter är av högsta klass och produceras av vårt bageri på Proviant Albano.
Vi söker
En gedigen matlagare som kan hantera både klassisk matlagning och moderna matlagningstekniker
Minst fem års erfarenhet av liknande uppdrag
Du är intresserad av framtidens mat och du vill utveckla och upptäcka nya tillvägagångssätt i allt från teknik, råvaror och hållbarhetsarbete
Du gillar lagarbete
Du är utvecklingsorienterad
Du får gärna ha en bakgrund från en etablerad á la carte-miljö

Vi erbjuder
Chansen att vara med om en nyetablering i centrala Stockholm där du kommer att vara en viktig del av ett glatt gäng som tillsammans ska bygga en riktigt vass organisation med kvalitet och värdskap. Vi arbetar med fyra grundvärderingar: God mat, fantastiskt värdskap, 100% hållbarhet (miljö, människor, ekonomi) och vår ambition är att vara en av branschens bästa arbetsplatser.
Vi har kollektivavtal. Lön efter överenskommelse.
Startdatum: 5 augusti eller enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-06-05
E-post: mattias@proviant.se

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Souschef Proviant Humlegården".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Agendarum Cater AB (org.nr 559274-5581)
Humlegårdsgatan 26 (visa karta)
102 41  STOCKHOLM

Arbetsplats
Proviant Humlegården

Jobbnummer
8659110

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Agendarum Cater AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Agendarum Cater AB: