Souschef till Konditori på Grand Hôtel i Stockholm

Cheffle AB / Bagarjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla bagarjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Cheffle AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 70 är sviter och 11 är signatursviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Grand Soleil och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 23 konferens- och festvåningar. Lokalerna består av historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset som kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styckbod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

OM ROLLEN

I rollen som Souschefskonditor på Grand Hôtel kommer ditt främsta uppdrag bestå i att aktivt delta i utvecklandet ett nytt och innovativt koncept för konditoriavdelningen. Vi kommer att göra en storsatsning på vårt konditori vilket innebär att du, tillsammans med den andra souschefen samt konditorchefen kommer att arbeta mycket med att utveckla och coacha teamet på denna resa, vidare finns även möjlighet för dig att påverka såväl meny som arbetssätt. Dina närmsta kollegor består av ett dedikerat team av konditorer som du även har till uppgift att coacha, inspirera och arbetsleda under ett skift.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera:

• Skapande av enastående desserter och bakverk för våra restauranger och evenemang, med fokus på kreativitet, innovation och högsta kvalitet.

• Arbetsleda, coacha och utveckla personalen

• Organisera, fördela och följa upp arbetet i konditoriet samt aktivt deltaga i produktionen

• Inköp, beställning och inventering av varor

• Säkerställa att avdelningen uppfyller alla miljö och sanitetsstandards (HACCP)

VEM ÄR DU?

För att passa in i denna roll ser vi att du är:

Kreativ och innovativ: God förmåga att skapa unika och spännande smakkombinationer och presentationer.

En problemlösare med förmågan att arbeta strukturerat och organiserat

Passionerad: Du brinner för konditori och är dedikerad till att hålla dig uppdaterad med de senaste teknikerna inom branschen.

En lagspelare: Du trivs i en miljö där samarbete är nyckeln till framgång och är redo att samarbeta med vårt köksteam för att skapa fantastiska smakupplevelser.

Diplomatisk och lyhörd och kan interagera med gäster och skapa ett gott samarbete med dina medarbetare

God kommunikations- och organisationsförmåga

Vidare ser vi även att du har:

Minst 5 års erfarenhet som konditor: Vi söker en kandidat med en gedigen bakgrund inom konditorikonsten, med bevisad erfarenhet av att skapa högkvalitativa desserter och bakverk.

God ledarskapsförmåga: Du är en inspirerande ledare som kan coacha och leda vårt konditoriteam för att uppnå utmärkta resultat. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Formell kulinarisk utbildning samt erfarenhet inom 5 stjärniga etablissemang är meriterande

Arbetstiderna är enligt ett rullande schema där både kväll och helgarbete förekommer.

Du behöver tala flytande engelska och svenska, övriga språkkunskaper är meriterande

VI ERBJUDER:

Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning

Anställningsförmåner inom Grand Group

Lön och tillträde enligt överenskommelse

Om du är redo att ta din konditorikarriär till nästa nivå och vara en del av Grand Hôtels spännande framtid, så ser vi fram emot din ansökan.

Vi längtar efter att välkomna en passionerad Souschefskonditor som delar vår vision om att erbjuda enastående gästupplevelser på Grand Hôtel!

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

5 års erfarenhet eller mer

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-02-29
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Cheffle AB (org.nr 559139-5024)

Arbetsplats
AB Nya Grand Hôtel

Jobbnummer
8429646

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Cheffle AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Cheffle AB: