Souschef till Hotel Skeppsholmen
Hotel Skeppsholmen AB / Kockjobb / Stockholm
2017-09-15
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef till Hotel Skeppsholmen" (publicerad 2019-04-23) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotel Skeppsholmen AB i Stockholm Vår gastronomi är samtida med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna vi gärna tar från vårt närområde. Det är viktigt för oss att jobba med det egna hantverket i köket t.ex. i form av rullade köttbullar, korvar, marmelader, inläggningar och rökta råvaror.
Vår restaurang är öppen alla dagar i veckan hela året, från frukost till sen middag.
Mötesluncher och festvåningsverksamhet är hos oss stora delar i vardagen.
Verksamheten är omfattande och störst under sommarhalvåret, då även vår vackra uteservering är mycket välbesökt.
Vi söker en passionerad, driven, matlagare med en bra organisationsförmåga och som gillar högt tempo. Du blir en nyckelspelare i vårt team och det är viktigt för oss att du vill vara med att utveckla vår restaurang.
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av ledande befattning i kök. Du jobbar i dag som souschef eller motsvarande och ser dig själv som en lagspelare.
Hotel Skeppsholmen ligger på den gröna ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm och ingår i Nobis koncernen. Hotellet har 77 rum och sviter samt nio möteslokaler.
För mer info se
www.hotelskeppsholmen.sePubliceringsdatum2017-09-15Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-11-23
Ange följande referens när du ansöker: Souschef
FöretagHOTEL SKEPPSHOLMEN AB
AdressHOTEL SKEPPSHOLMEN AB
BOX 1616
11186 STOCKHOLM
KontorsadressGröna Gången 1
Jobbnummer 3701440
Observera att sista ansökningsdag har passerat.